Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Музика" - страница 14
Често съм говорил, че метълът е аутсайдерът в рокендрол музиката.
Роб Халфорд
Сантиментален съм към музиката от 90-те. Жалко, наистина. Но аз обичам всичко. Що се отнася до мен, 90-те години бяха най-добрата ера за музиката, дори и нещата, които ненавиждах по онова време, дори нещата, които ми причиняваха стомашни спазми.
Роб Шефийлд
Осъзнавам, че никога няма да разбера напълно милионите странни начини, по които музиката обединява хората.
Роб Шефийлд
Нищо не се свързва с момента така, както музиката. Разчитам на музиката да ме върне, или по-точно да я изведе напред.
Роб Шефийлд
Но обединяването на хората е това, което музиката винаги е правела най-добре.
Роб Шефийлд
Бях напълно безпомощен за социалното взаимодействие и напълно се страхувах от момичетата. Знаех само, че музиката ще накара момичетата да се влюбят в мен.
Роб Шефийлд
Чрез въздействието си върху несъзнаваното, музиката може да има специфичен лечебен ефект. Той може да помогне за елиминиране на репресии и съпротиви и може да внесе в полето на будното съзнание много двигатели, емоции и комплекси, които създават трудности в несъзнаваното.
Роберто Асаджоли
Избрах киното, защото в него можеш да съвместиш фотография, рисунки, музика - всичко, с което аз се занимавам.
Робърт Родригес
Във вашия бюджет няма нищо за радост. Без книги, без цветя, без музика, нито дори студена бира. И няма нищо в бюджета ви, което да подарите на някой друг. Ние не помагаме на хора, които нямат по-добри ценности от вас.
Робърт Фулам
Повече от всичко, осъзнавам, че съм била благословена да правя страхотна музика.
Сиара
Музиката е моя наркотик. Тя е единственото, което ме отвлича от мен.
Симон Елкелес
Никой не е по-голям привърженик на силата на любовта на този свят от мен; както в живота ми, така и в музиката ми.
Стиви Уондър
Музиката е катализатор на емоции.
Тайлър Джоузеф
Трудно е да се намерят хора, които имат същият вкус за музика, както и аз.
Тейлър Момсен
Музиката ме е спасила в много отношения. Тя храни моята душа.
Тейлър Момсен
Аз съм визуален мислител, наистина лоша по алгебра. Има и други, които са мислители на модели. Това са съзнанията за музиката и математиката. Те мислят в модели, вместо в картини. Тогава има и друг тип, който изобщо не е визуален мислител и те запомнят цялата спортна статистика, цялата статистика за времето.
Темпъл Грандин
Ние сме длъжни да живеем със сърцето си, независимо от това, какво правим - пишем музика, работи - трябва да го прави със сърцето си, и то ще бъде правилно.
Тило Волф
Музиката е това което придава на мислите енергия. Най-главното в музиката е чувството за освобождение.
Том Йорк
Мисля, че в Америка дълго време имаше групи, които искаха да бъдат звезди повече, отколкото искаха да правят музика.
Том Пети
Защо въобще имаме мозък? Не да пише книги, статии или пиеси; не да се занимава с наука или да пуска музика. Мозъкът се развива, защото е целесъобразен начин за управление на живота в тялото.
Антонио Дамазио
Всяко дете трябва да опита всичко: спорт, музика, изкуство, математика; те могат всичко. Копирането и конкуренцията сега се разглеждат като зли близнаци, но и двете са полезни инструменти.
Тони Бъзан
Не мога да си представя света без музика.
Тони Колет
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
34
Следваща