Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Закон" - страница 31
Законите трябва да станат такива, че за добрите дела да е невъзможно да се окажеш в затвора.
Кристине Ньостлингер
Втори закон на духовно-финансовият ръст: Бог обича бедняците, но това не означава, че той ви задължава да летите във втора класа.
Кристофър Бъкли
Трябва да има закон срещу съсипването на красиви стари къщи.
Кристофър Ишъруд
Физическите закони, в техните наблюдаеми последици, имат крайна граница на точност.
Курт Гьодел
Никога не бъркайте закона със справедливостта. Справедливостта е идеал, а законът е инструмент.
Л. Е. Модезит-младши
Символичните форми винаги са били опори на цивилизациите, техните закони и морал. Тъй като символните форми са илюзии, а илюзиите поддържат цивилизацията, тези, които управляват, трябва да поддържат илюзията.
Л. Е. Модезит-младши
Аз съм социопат. Изглеждам нормално, но не съм. Аз съм по-умен, по-добър и по-свободен, защото не съм обвързан от правила, закон, емоция или отношение към вас.
Лайза Скоталайн
Живота на обществата се управлява от закони, независещи от нечий произвол.
Лев Мечников
"Елегантна" ли е Вселената, както ни казва Брайън Грийн? Не, доколкото мога да преценя, не обичайните закони на физиката на елементарните частици, така или иначе. Мисля, че може да намеря универсалните принципи на теорията на струните за най-елегантни - само ако знаех какви са те.
Ленард Съскинд
Любовта не дискриминира и законът също не трябва. Не в тази страна, не в този свят, не в този живот.
Лиз Кеслър
В Швеция - в края на краищата няма друго такова място на земята, където хората спазват всички закони и директиви.
Лиза Марклунд
Сладоледът е деликатно лакомство. Жалко е, че не е забранено от закона.
Лора Лий Гърк
Седемдесет процента от рибата, която ядем, е черен пазар, уловена в нарушение на международните закони. Нашето невежество ни прави неволни партньори в престъпление. Негодната икономика превръща глобалния пазар в най-лошия ни кошмар.
Лорета Наполеони
Ето защо го направи толкова страшно за законодателите: Любовта не се подчинява на други закони, освен на своите.
Лорън Оливър
Трябва да вървите напред: Това е единственият начин. Трябва да вървите напред, независимо какво се случва. Това е универсалният закон.
Лорън Оливър
Имайте добър адвокат. Здраво си дръжте кесията. Законите са несправедливи.
Лу Рийд
Човек, който просто живее според собствените си морални закони, се чувства добре в обкръжението си и не се стреми да заеме място в социалната йерархия. Това изисква той да има спокойствие, независимо от социалния статус и внимание към личността си.
Луиза Томсън Бритс
Когато оръжията са извън закона, само отстъпниците ще имат пушки.
Луис Л'Амур
Що се отнася до децата им, родителите са само инстинкт и надежда. И страх. Правилата и законите летят направо през прозореца.
М. Л. Стедман
Законът за етикетирането на безопасни и достъпни храни има за цел да отстрани ненужните пречки пред храненето на света.
Майк Помпео
С нарастването на неотложността на заплахата от ислямския екстремизъм не можем да си позволим главнокомандващият да издава изпълнителни заповеди в пряко противоречие със законите, които той е приел.
Майк Помпео
Има причини да се съмняваме, че това, което наричаме закони на физиката, непременно се прилага навсякъде във Вселената – или че те са били приложими за всеки момент от нейната история.
Майкъл Брукс
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
35
Следваща