Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чета" - страница 3
Голяма част от хората, които сега четат и пишат, биха били по-добре заети в отглеждането на зайци.
Едит Ситуел
Аз не чета добре,но когато аз чета, чета добре.
Кърт Кобейн
Четейки за живота на големите хора, открих, че първата победа, която са спечелили е била над тях самите - самодисциплината е първото, което е дошло при тях.
Хари С. Труман
Да пишеш означава да четеш самия себе си.
Макс Фриш
... ако някои си мислят, че четейки новини може да получат точна представа за което и да било място на планетата, то те са печално заблудени.
Брус Шнайър
Да се купуват книги, би било хубаво, ако можеше да се купува и времето, през което да ги четеш.
Артур Шопенхауер
Ако винаги мога да чета, никога няма да изпитвам нужда от компания.
Джордж Байрон
Ако чета книга и ми става толкова студено, че никой огън не може да ме стопли, знам, че чета поезия.
Емили Дикинсън
Чета и наказателния кодекс, и Библията. Библията е жестока книга. Може би най-жестоката, която е била писана някога.
Жорж Сименон
Книгите, на които всички се възхищават, никой не ги чете.
Анатол Франс
Хората всъщност не четат вестници - влизат в тях всяка сутрин като гореща баня.
Маршал Маклуън
Чета поезия, за да спестя време.
Мерилин Монро
Хюбърт Хъмфри говори толкова бързо, че да го слушате е като да се опитвате да четете списание Плейбой, докато жена ви обръща страниците.
Бари Голдуотър
Във всяка книга има душа. Душата на този, който я е написал, и душата на тези, които я четат и преживяват, и мечтаят над нея.
Карлос Руис Сафон
На тази земя наистина има рай, което обитаваме, когато четем добра книга.
Кристофър Морли
Класик - това е автор, който още се цитира, но не се чете.
Лорънс Оливие
Изглежда, че много хора смятат, че писането на поезия си заслужава, въпреки че не плаща почти нищо и не се чете толкова широко, колкото би трябвало да бъде.
Марк Странд
Никога не питайте жена дали може да я целунете. Вместо това се научете да четете езика на тялото.
Нийл Строс
Винаги четете нещо, което ще ви накара да изглеждате добре, ако умрете в средата му.
Патрик О'Рурк
Хората четат новини в мрежата, това трябва да се промени.
Рупърт Мърдок
Маргарин? Това не е храна. Не можете да повярвате, че не е масло? Аз мога. Ако планирате да използвате маргарин в каквото и да било, можете да спрете да четете сега, защото няма да мога да ви помогна.
Антъни Бурдейн
Наистина; мирната литература е почти изключително четена, макар и с добър ефект, от пацифисти, докато това, което е необходимо, е омагьосването на онези, които досега не са спечелени за каузата.
Фредрик Байер
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
35
Следваща