Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чета" - страница 14
Или се учите, или довиждане. Ние не приемаме на работа тези, които не умеят да четат и пишат...
Дмитрий Медведев
Колкото повече четете, толкова повече неща ще знаете. Колкото повече научите, толкова повече места ще отидете. Ще пропуснете най-добрите неща, ако държите очите си затворени.
Доктор Сюс
Дипломатите биват два вида: едните четат вестници и знаят толкова, колкото ние с вас; другите не четат вестници и не знаят нищо.
Едуард Ерио
Да, аз не умея да чета по ноти. Но ще науча даже марсианец да свири така, че китарата да дими.
Ейс Фрели
Но според мен е невъзможно да подреждаш книги, без да завършиш, като седиш на пода насред голяма подреденост и четеш.
Елизабет фон Арним
Обичам книжното наследство от лъжи, невероятно е и е забавно да се чете отново и отново.
Елизабет Чандлър
Чета по книга на седмица. Опитвам се да запазя умът си работещ.
Ема Робъртс
Книги, в които всички думи се пишат с главни букви, трудно се четат; така е и с живота, в които всички дни са недели.
Жан Паул
Да решите какво да четете също е въпрос на филтриране.
Жан-Клод Кариер
Книгата на природата винаги съдържа истината; трябва само да се научим да го четем.
Зеп Холцер
Обикновено се събуждам, спортувам и чета огромно количество вестници. Стигам до офиса някъде между 7:30 и 8:00 - ние с моите братя винаги сме първите.
Иванка Тръмп
Каквото и да чуя за родителите си, за семейството си, каквото и да чета, факт е, че съм абсолютно горд, че съм Тръмп. Известно време се тревожех, че през целия си живот някак си съм под сянката на родителите си, но не е лоша сянка под която да бъдем.
Иванка Тръмп
През вековете християните са приспособявали виденията на Йоан от Патмос към променящите се времена, четейки собствените си социални, политически и религиозни конфликти в космическата война, която той така силно предизвиква. И все пак неговата Книга Откровение апелира не само към страха и желанията за отмъщение, но и към надеждата.
Илейн Пейджълс
За съжаление, не мога да чета почти толкова, колкото искам, защото винаги работя върху собствените си неща, било то романите или колоните във вестниците.
Карл Хайасън
Антрополозите посещават храмовите обекти и четат надписите и измислят истории за маите, но не четат правилно знаците. Това е просто тяхното въображение. Други хора пишат за пророчеството в името на маите. Казват, че краят на света ще дойде през декември 2012 г. Старейшините на маите са ядосани от това. Светът няма да свърши. Ще се трансформира.
Карлос Бариос
Опитът от четенето на книга винаги е уникален. Вярвам, че издавате версия на историята, когато четете книга, по начин, който е уникален и специален за всеки човек, който я чете.
Карлтън Кюс
Домашен готвач, който разчита твърде много на рецепта, е нещо като пилот, който чете ръководството за експлоатация на самолета, докато лети.
Алтън Браун
Ще има моменти, когато единственото убежище са книгите. Тогава ще четеш така, сякаш го имаш предвид, сякаш животът ти зависи от това.
Кен Бруен
Обичам Труман Капоти, Тенеси Уилямс, Фланъри О'Конър. Четох много американски писатели.
Киран Десаи
Четете, ходете в музеи, слушайте опери... Само, за Бога, не изучавайте живота по филми, телевизия и интернет!
Кристоф Валц
Мнозина въобще не четат книги, а само ги рецензират.
Курт Тухолски
С годините започнах да разбирам, че има много хора, които четат физика в популярната литература, която не могат да разберат – не защото е твърде напреднала, а защото не е достатъчно напреднала.
Ленард Съскинд
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
35
Следваща