Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 9
С всичките си книги се интересувам откъде идват хората във връзка с това кои са...
Бернардин Еваристо
Мисля, че връзката между паметта и времето е много дълбока и трудна, за да ви кажа истината. Не смятам паметта за друг смисъл. Считам паметта за тази, която ни позволява да мислим, че времето тече.
Брайън Грийн
Голяма част от живота ми се върти около баща ми. Понякога дори изпитвам силно чувство за връзка, нещо много осезаемо, когато науча нещо ново в бойните изкуства.
Брандън Лий
Колкото повече здравословни връзки има едно дете, толкова по-вероятно е то да се възстанови от травма и да процъфти. Връзките са агенти на промяната и най-мощната терапия е човешката любов.
Брус Пери
Всеки път, когато има проблем в една връзка, първо трябва да го видите като своя вина. Дори ако другите са виновни, вие само ще увеличите проблема, като ги смятате за виновни.
Бхакти Тиртха Свами
Басът е връзката между хармонията и ритъма. Това е основата на група. Това е, на което се основават всички останали инструменти, но рядко се признава като такъв.
Виктор Утън
Всяка връзка, която имаме в живота си - контактът ни с всеки човек, място и събитие - служи на много специална, макар и все още нереализирана цел: Те са огледала, които могат да служат, за да ни покажат неща за себе си, които могат да бъдат реализирани в никакъв случай по друг начин.
Гай Финли
Трябва да имаме интимни, трайни връзки; трябва да можем да се доверим; трябва да чувстваме, че принадлежим; трябва да можем да получим подкрепа и също толкова важна за щастието, да я подкрепим. Нуждаем се от много видове връзки; за едно нещо се нуждаем от приятели.
Гретхен Рубин
Истинското познание не е в нещата, които са малко, а в намирането на връзката между нещата.
Даниел Х. Уилсън
Онези въпроси, които имате? Независимо дали той е този, дали се чувствате към него така, както трябва, или дали връзката върви добре? Когато не сте сигурни дали сте влюбени в някого или не, отговорът е не.
Деб Калети
Когато това, което искате, е връзка, а не човек, вземете си куче.
Деб Калети
Забавно е, че само два пъти използваме фразата "да се видим с някого", когато говорим за връзка или получаване на психологическа помощ.
Деб Калети
Предполага се, че съществува действителна, проучена връзка между екстремното творчество и психичните заболявания и аз го вярвам, защото съм го видял със собствените си очи.
Деб Калети
Съвременните научни знания се появиха на части. Историците писаха за човешката история; физиците се занимаваха с материалния свят; и биолози са изследвали света на живите организми. Но имаше малко връзки между тези дисциплини, тъй като изследователите се съсредоточиха върху правилното определяне на подробностите.
Дейвид Крисчън
Прекарах цялото това време в изграждането на връзка. Една нощ оставих прозореца отворен и започна да ръждясва.
Дейвид Левитан
Когато детето гледа телевизия, то не участва в игра, не общува с други хора и най-важното е, че не получава обратна връзка относно действията или последиците от поведението си.
Дейвид Пърлмътър
Дълбоко съм убеден, че най-успешните делови връзки са основани на доверие, взаимно разбиране и преданост - тези качества, без които е невъзможна близката дружба.
Дейвид Рокфелер
Нямам истории за продажба. Много от връзките ми са с цивилни и никой не иска да чуе за тях.
Дейвид Спейд
Той имаше незаконна връзка... със собствената си половинка.
Дж. Р. Уорд
Всичко, което ни помага да се опознаем по-дълбоко, да се обичаме по-пълно, да подобрим социалните си връзки със семейството и приятелите и да ни ангажира по-пълно със земята, животните и околната среда, е добър ресурс за лечение.
Джед Даймънд
През декември 1998 се смятах за експертка в любовта. Бях почти една година във връзка, която се разрасна по-бавно, отколкото си пожелах, но след като се разцъфтя, тя беше много по-стимулираща от всеки брак или връзка, които познавах.
Джейн Смайли
Когато сме твърде уловени от заетостта на света, губим връзка помежду си - и себе си.
Джак Корнфийлд
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
36
Следваща