Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 8
Научих, че това, което наистина има значение, е връзката, качеството на връзката.
Такър Макс
Откриваме, че естествената философия се нуждае от връзки на симпатия, както и от точност на интелекта.
Теодор Розак
В брака компромисът подхранва връзката.
Тим Алън
Истината е, че всички обръщат внимание на този, който е номер едно в бокс офиса. Но нищо от това няма значение, защото единственото нещо, което наистина съществува е връзката на публиката с филма.
Том Ханкс
Ако погледнете литературата от XIX век, ще получите неща като Кафка и Достоевски, които основно пишат за това да се чувстват отегчени и отчуждени. Това е така, защото загубихме връзка с важните неща в живота като работата, която ви харесва, или градината, природата, вашето семейство и приятели.
Том Ходжкинсън
Ние не просто възприемаме предмети и задържаме мислите си в съзнанието си: всички наши възприятия и мисловни процеси се усещат. Всички имат отличителен компонент, който обявява недвусмислена връзка между образите и съществуването на живот в нашия организъм.
Антонио Дамазио
Страданието е знак, че нямате връзка с истината.
Антъни де Мело
Емоционалната ни карта е заложена главно във връзка с най-ранния ни възпитание през първите няколко години от живота.
Филипа Пери
Няма принципна разлика в начините на мислене на първобитния и цивилизован човек. Тясна връзка между расата и личността никога не е установена.
Франц Боас
Най-силните връзки са между двама души, които могат да живеят един без друг, но не искат.
Хариет Лернер
Ако си християнин, не седиш и се тревожи какво прави някой друг, дали е щастлив и дали е отдаден в една връзка.
Хауърд Стърн
Ревността може дори да е добра за любовта. Единият партньор може да се почувства тайно поласкан, когато другият леко ревнува. И да хванете някой да флиртува с любимия ви може да разпали похотта и романтиката, които възобновяват връзката.
Хелън Фишер
Романтичната любов ви позволява да фокусирате брачната енергия. Привързаността поддържа тази връзка толкова дълго, колкото е необходимо за отглеждането на вашето бебе.
Хелън Фишер
Мъжете са склонни да бъдат йерархични, но жените са принудени да създават странични връзки, за да могат да си сътрудничат.
Хелън Фишер
Всички имаме неспокойствие в дългосрочните връзки.
Хелън Фишер
Независимо дали сте женени или не, връзките - и свързаното с тях удовлетворение - са изключително важни за подобряване на качеството на живот на мъжете и жените.
Хелън Фишер
Всяка връзка има поне един наистина добър ден. Имам предвид, че колкото и да са лоши нещата, винаги има този ден. Този ден винаги е във ваше притежание. Това е денят, който помниш. Остаряваш и си мислиш: добре, поне имах този ден. Веднъж се случи. Мислите, че всички променливи може просто да се подредят отново. Но те не го правят. Не винаги. Веднъж говорих с една жена, която каза: "Да, това е денят, когато имахме ангел наоколо."
Чарлз Бакстър
Прочетете всичко, което можете да пишете. Присъединете се към онлайн форуми и групи за критика, посещавайте конференции, получавайте обратна връзка и учете, учете, учете!
Чеви Стивънс
Сериозно, една трийсет и няколко годишна жена не трябва да мечтае за измислен герой в двестагодишен свят до степен, в която той да се намеси в нейния много реален и много по-важен живот и връзки. Разбира се, че не трябва.
Шанън Хейл
В новата ми книга "Раждане" целта ми е да споделя пътя, който съм извървялa в духовната сфера и в сферата на бизнеса и филантропията, за да разкрия съществената връзка между двете.
Шари Арисон
И в ситуации, в които мъжът и жената получават отрицателна обратна връзка, самочувствието и самочувствието на жената спадат в много по-голяма степен. Интернализацията на провала и несигурността, която поражда, вреди на бъдещото представяне, така че този модел има сериозни дългосрочни последици.
Шерил Сандбърг
Винаги съм чувствал връзка с деца, които ходят на църква. Мисля, че по същество съм религиозно ориентиран и религиозно мислещ човек. За мен е много лесно да общувам с хора, които имат същото основание, същия речник или начин на мислене и изразяване.
Аяд Актар
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
36
Следваща