Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 7
Мъжете често са нещастни във връзките, защото чувстват, че партньорът им ги приема за даденост или не му показва признателност за нещата, които прави правилно.
Матю Хъси
В момента, в който кореспонденцията ни стане задължителна, изобщо няма смисъл да поддържаме връзка.
Меган Макафърти
Това, което имаме сега, са лекари, които всъщност са по-добри технически в това, което правят в своята специалност, отколкото преди 30 или 40 години, но ние загубихме връзката, когато лекарят гледаше хората в очите и казваше: "Грижа ми е за теб . Можем да направим това заедно."
Мехмет Оз
Гледам западната литература и особено северноамериканската литература и имам чувството, че тя е затънала толкова много във всичко това, с домашни истории и връзки и жена, която се занимава със загубата на съпруга си.
Мигел Сихуко
Това, което определя връзката, е работата, която е включена за поддържането й и тя непрекъснато се променя.
Нийл Патрик Харис
Аз съм голям привърженик на моногамните връзки, независимо от сексуалността, и съм горд от това как нацията се насочва към това.
Нийл Патрик Харис
Останете отворени към възможностите – никога не знаете къде ще бъде осъществена следващата ви важна връзка.
Никълъс Бутман
Романът е връзка, разбирате ли? Когато четете книга, писателят е свършил половината работа, а вие вършите половината работа. Вие осигурявате въображението; думите се превръщат в картини в ума ви. Има активна връзка, която се случва.
Ноа Хоули
За първи път чух за генерал Андерс и неговата армия преди повече от 50 години. Възхищавах му се тогава и все още му се възхищавам; и чувствам специална връзка с мъжете, жените и децата, които той спаси от глад, болести и служебно насилие. Тяхната е история за издръжливост и сила, която дава вяра в човешкия дух.
Норман Дейвис
Връзката ми с растенията става все по-близка и по-близка. Те ме успокояват; Харесва ми да съм в тяхната компания.
Петер Зумтор
Колкото по-далечна и отчетлива е връзката между две реалности, които са събрани заедно, толкова по-мощен е образът.
Пиер Рьоверди
Може би да гледаме през големите бебешки очи - ако можехме - нямаше да е толкова откровено преживяване, колкото мнозина си представят. Може да видим свят, обитаван от предмети и хора, свят, изпълнен с причинно-следствена връзка, действие и морал - свят, който би ни изненадал не със своята свежест, а със своята познатост.
Пол Блум
Законът е един аспект на много по-конкретна и обхващаща връзка, отколкото връзката между командването и подчинението, която характеризира императива.
Пол Рикьор
Мисля, че всяка връзка ще премине през няколко груби кръпки. Това е, което я прави по-силна, мисля.
Райън Рейнолдс
Ако ме помолите да опиша връзката си, искам да кажа - думите са твърде тромави, за да опишат точно как се чувствам в това отношение, особено в интервю. Странно нещо.
Райън Рейнолдс
Хората, занимаващи се с твърди науки, неврофизиологията, често пренебрегват основния философски въпрос: "Каква е връзката между нашия уникален, вътрешен опит на съзнателно осъзнаване и материалната субстанция?" Отговорът е: Не знаем и някои хора са толкова ужасени да кажат: "Не знам".
Реймънд Мууди
Да създаваш - това не е да деформираш и да не изобретяваш хора и вещи. Това е да да правиш връзки между тях, такива, каквито те съществуват, нови отношения.
Робер Бресон
Това е важен момент да пишем за връзките, които споделяме с нашите събратя. Това е страхотно време да си жив.
Сай Монтгомъри
Връзката с Духа възвръща увереността ви, облекчава безпокойството ви и ви освобождава от желанието да контролирате всичко в живота си.
Соня Чокет
Стендъп комик се изправя пред публиката и получава незабавна обратна връзка. Крия се зад комикса и ако хората не ми пишат, не знам какво мислят.
Стефан Пастис
Противоположностите може да се привличат, но не бих вложил парите си във връзка на финансови противоположности.
Сузи Орман
Случайно момиче след връзка: "Обичаш ли ме?" Такър: "Не разбирам въпроса."
Такър Макс
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
36