Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 32
Защо да се страхувате от обратната връзка? Защо да заклеймявате неуспеха на работното място, когато ви приближава към постигането на вашите организационни цели.
Кевин Кели
Възможна връзка между "лудост" и гений е една от най-старите и най-устойчиви културни представи.
Кей Редфийлд Джеймисън
Вашето е повече от бизнес. Вашето мнение за него - и продължаващата ви връзка с него - има значение. Племенникът ми не е свикнал с това и се бори с това.
Кели Армстронг
Не създадохме големи, авангардни отдели за софтуерни изследвания, изолирани от и със слаба връзка с дизайнерите и инженерите, отговорни за създаването и доставката на истинските продукти.
Кен Косиенда
Когато се сетя за нещата, които имам, ми става леко неловко. Не искам хората да мислят, че съм загубил връзка с реалността.
Кени Роджърс
Петър често си казваше, че дори перфектната любов изчезва, ако страхът се появи в една връзка.
Кинглси Еймис
Не се притеснявайте, връзката ни се разваля само от факта, че сте парцал.
Клаудия Пинейро
И двамата толкова свикнахме един с друг, толкова се чувствахме комфортно с естествеността и лекотата на нашето приятелство, че станахме небрежни да пазим връзката си в тайна. Не че бяхме демонстративни физически или очевидно влюбени, по-скоро беше станало невъзможно да скрием близкото си участие. Постепенно бяхме придобили безпогрешния вид на стара любов: завършвахме си изреченията и говорехме помежду си с небрежна, предполагаема интимност, която в крайна сметка беше забелязана.
Кейт Кериган
Винаги сме започвали с малко, с малко вдъхновение. Направихме демонстрации. Смесихме се в обратната връзка. Изслушахме напътствията на умни колеги. Смесихме във вариации. Усъвършенствахме визията си. Следвахме първоначалната демонстрация с още една и след това друга. Подобрихме нашите демонстрации на постепенни стъпки. Развихме работата си, като бавно се сближихме с по-добри версии на визията. Кръг след кръг на творческа селекция ни преместиха стъпка по стъпка от искрата на идея до завършен продукт.
Кен Косиенда
За тези от вас, които ще започнат да четат Книгата по математика от кора до кора, потърсете връзките, гледайте със страхопочитание еволюцията на идеите и плавайте в безбрежното море на въображението.
Клифърд Пиковър
Клара не можеше да обясни на никого какво означаваше за нея да загуби Саймън. Тя беше загубила и него, и себе си, човекът, който беше във връзка с него. Тя също беше загубила време, цели парчета от живота, на които само Саймън беше свидетел...
Клоуи Бенджамин
Връзките, които ни свързват, са по-силни от случайните стресове, които ни разделят.
Колин Пауъл
Това, което няма да чакаме, е конкретната връзка на тероризма, оръжията за масово унищожение, които са екстремизъм, и технологията, за да се обединят по начин, който е вреден за Съединените щати.
Кондолиза Райс
Най-бързото и ефективно средство за установяване на бърза работна връзка е да се признае негативното и да се разсее.
Крис Вос
За да живеете наистина без съжаления, обърнете внимание. Задайте си трудни въпроси и вижте докъде водят. Наистина ли искам тази работа? Подходяща ли е тази връзка за мен? Ако можех да направя нещо, би ли било това, което правя днес... или нещо различно?
Крис Гилбо
Промяната е досадна идея. За много хора най-голямото предизвикателство при промяната на хранителните им навици не са парите, времето или образованието; това преструктурира връзката им между храната и любовта.
Крис Кар
Целият ми живот се чувстваше като случайност. Случайни моменти на загуба и връзка. Вместо това това е първото, което се чувства като съдба.
Кристина Бейкър Клайн
Състраданието не е състояние или емоция, а разбиране. Това е разбиране, вкоренено в класната стая на нашия живот и сърца и в истинска и честна връзка с болката и страданието.
Кристина Фелдман
...имаше някаква връзка между способността да обичаш и способността да обичаш *тичането*. Инженерингът определено беше един и същ: и двете зависеха от това да разхлабите хватката си върху собствените си желания, да оставите настрана това, което искате и да оцените това, което имате, да бъдете търпеливи и прощаващи и... невзискателни... може би не трябва да се учудваме че да станеш по-добър в едното може да те направи по-добър в другия.
Кристофър Макдугъл
Ние контролираме петдесет процента от една връзка. Ние влияем на сто процента от нея.
Кристофър Марлоу
Между секса и смърта всъщност би трябвало да има някаква връзка.
Кристофър Хемптън
Грейс ме беше разкъсвала и събирала отново толкова много пъти, че започнах да вярвам, че това е, което искам. Връзка с кинцуги, по-красива, защото е била счупена. Но нещо може да бъде разбито само толкова пъти, преди да стане непоправимо...
Кристъл Съдърланд
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
36
Следваща