Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 3
Ние не можем да живеем само за себе си. Хиляди нишки ни съединяват с останалите хора; и чрез тези нишки, тази симпатична връзка, нашите действия стават причини и се връщат към нас като последствия.
Херман Мелвил
Когато се ангажирате с една връзка, вие влагате по-задълбочено вниманието и енергията си в нея, защото сега изпитвате собственост върху тази връзка.
Барбара де Анджелис
Компютрите са страхотни, защото когато работите с тях, получавате незабавни резултати, които ви уведомяват дали вашата програма работи. Това е обратна връзка, която не получавате от много други неща.
Бил Гейтс
Киното се явява действително ценна връзка между хората.
Акира Куросава
Мисля, че ако изучим приматите, ще забележим, че много от тези неща, които ценим в себе си, като човешкия морал, имат връзка с поведението на приматите.
Джейн Гудол
В брака не се жертвате за другия човек. Вие се жертвате за връзката си.
Джоузеф Камбъл
Бракът не е проста любовна връзка, това е изпитание, а изпитанието е жертва на егото за връзка, в която двама са се превърнали в едно.
Джоузеф Камбъл
Поетите са просто тези, които са направили професия и начин на живот, за да поддържат връзка с блаженството си.
Джоузеф Камбъл
Бракът... не е любовна връзка; той е изпитание.
Джоузеф Камбъл
Никой не се ражда космополит, и всеки има своя родина. Как да не загубиш връзка с нея и да живееш пълноценен живот? Това трябва да се научи.
Жан Рено
Никога не се задоволявайте с връзка, в която не можете да бъдете себе си!
Опра Уинфри
За сравнение, Google е брилянтен, защото използва алгоритъм, който подрежда уеб страниците по броя на връзките към тях, като самите тези връзки се оценяват по броя на връзките към тяхната страница на произход.
Майкъл Шърмър
Неуспешните връзки могат да бъдат описани като толкова много пропилян грим.
Мариан Кийс
Самотата е доказателство, че вашето вродено търсене на връзка е непокътнато.
Марта Бек
Моята връзка с майка ми е наистина най-дълбоката връзка, която някога съм имала в живота си.
Минди Калинг
И така, това бяха четирите компонента на възпитанието ми - академичните неща, където бях оставен на себе си, Махендрабхай, страстта на баща ми към създаването на Reliance и последното парче бяха неговите дълбоки връзки със семейството.
Мукеш Амбани
Без ангажимент не можете да имате дълбочина в нищо, независимо дали става въпрос за връзка, бизнес или хоби.
Нийл Строс
Успехът на една връзка трябва да се измерва с нейната дълбочина, а не с дължината му.
Нийл Строс
За мен вечната любов е връзка, която не може да бъде счупена.
Ник Кенън
Родителите ми имаха тази връзка, която беше наистина ужасяваща. Искам да кажа, нивото на омраза, което са имали, и нивото на физическо насилие - майка ми щеше да пребие баща ми, по принцип - и мисля, че бях привлечен от изображения по телевизията, които бяха ярки и отразяващи.
Огастин Бъроуз
Бих казал, че въпросът за работническото движение в Съединените щати не е структурен... няма връзка между успеха на работниците и как е структурирано движението на работната сила.
Анди Стърн
Ние сме устроени така, че обикновените действия на доброта, като даряване за благотворителност или изразяване на благодарност, имат положителен ефект върху дългосрочното ни настроение. Ключът към щастливия живот, изглежда, е добрият живот: живот с устойчиви взаимоотношения, предизвикателна работа и връзки с общността.
Пол Блум
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
36
Следваща