Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 27
Нашата връзка с нашето интуитивно аз винаги присъства и винаги е част от нас самите.
Джеймс Ван Прааг
Първоначално описанията за удължаване на живота с ограничаване на калориите изглеждат радикални, но проучванията са потвърдили връзката многократно при множество видове.
Джеймс Диниколантонио
Подобно на много хора, аз се моля за болен роднина или подобни неща, но не се моля да направя следващата си връзка с полета на летището. Намирам молитвите преди спортни състезания да са безчувствени и някак унизителни, поне когато някой се моли да победи другия отбор или нещо подобно.
Джеймс Карвил
Не съм загубил нощният сън във връзка с възможността за провал. Аз даже не мога да напиша тази дума.
Джеймс Матис
Нищо не способства за възстановяването на старите връзки, както публичната смърт на екрана.
Джеймс С. А. Кори
Бих казал, че най-голямата връзка е повтарянето на определени теми. Не искам да казвам "теми", но определени моменти на интерес.
Джеймс Солтър
Мисля, че очевидно има връзка между свободното време и отлагането. Колкото повече имате от първото, при равни други условия, толкова по-вероятно е да отлагате.
Джеймс Суровецки
Как можем да се опознаем сами?... Душата се нуждае от интимна връзка, не само за да се индивидуализира, но просто за да живее. За това се нуждаем от връзки от най-дълбокия вид, чрез които можем да се реализираме, където е възможно саморазкриване, където интересът и любовта към душата са от първостепенно значение.
Джеймс Хилман
Нашият живот е психологически и целта на живота е да го направим психически, да намерим връзки между живота и душата.
Джеймс Хилман
Хората трябва да поемат обществена отговорност един за друг, дори ако нямат връзки помежду си.
Джейн Джейкъбс
Напий се, Остин, имай любовна връзка. Би било трагедия да умреш и да откриеш, че не си изразходвал напълно тялото си.
Джейн Ъркхарт
Ако сте в разгара на криза на средната възраст, можете да си купите кабриолет, да имате връзка или да подобрите размера на бюста си. Но най-вероятно ще бъдете най-щастливи, ако спасите живота на кучето.
Джен Ланкастър
Всички са лоши в отношенията, докато не открият връзката, за която си струва да се борят.
Дженифър Ашли
Дори без съществата, живеещи в нея, водата е опасна. Имаме амбивалентна връзка с водата. Това е източникът на живот, това е източникът на храна, но е и източник на смърт, ако не сте внимателни.
Джереми Уейд
Повечето хора имат ценни връзки. Много малко обаче използват силата на тези връзки.
Джефри Гитомър
Ценете връзката повече от това да направите квотата си.
Джефри Гитомър
Богатите връзки водят до много повече от пари. Те водят до успех, реализация и богатство.
Джефри Гитомър
Социалните връзки между хората могат да бъдат толкова силни, колкото физическите връзки между атомите, което ви позволява да създадете едно цяло, което е много по-голямо и по-мощно от колекция от отделни частици.
Джефри К. Лайкър
Хората имат емоционални връзки с книги, по-често, отколкото си мислите.
Джил Хатауей
Изкушавам се да си тръгна от този град и този живот и тази връзка, която ми донесе най-големите чувства на радост, но и най-дълбоките чувства на вина. Изкушавам се да кърмя мъките си другаде, да преосмисля живота си.
Джили Макмилън
Връзката ви с храната, независимо колко противоречива, е вратата към свободата.
Джинийн Рот
Шоколадът... не е нещо, което можете да вземете или оставите, нещо, което харесвате само умерено. Не харесвате шоколад. Дори не обичате шоколада. Шоколадът е нещо, с което имате връзка.
Джинийн Рот
Предишна
1
...
26
27
(Текуща)
28
...
36
Следваща