Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 26
Хората, които наистина имат характер, правят дълбоки, непоклатими връзки с нещо извън себе си.
Дейвид Брукс
Така че в сегашното ни разбиране за науката не можем да намерим физическата пролука, в която да се промъкне свободната воля - безпричинен причинител - защото изглежда няма част от машината, която да не следва причинно-следствена връзка от другите части.
Дейвид Игълман
Предвид милиардите неврони, това означава, че в един кубичен сантиметър мозъчна тъкан има толкова връзки, колкото са звездите в галактиката Млечен път.
Дейвид Игълман
Всъщност можем да реконструираме миналото си, като изследваме какво мислим, казваме, чувстваме, очакваме, вярваме и правим в интимни връзка сега.
Дейвид Ричо
Когато забележим връзка между настоящите ни страхове и техния произход в ранния живот, ние откриваме каква част от нашата идентичност е проектирана от страха. Страхът ли е архитектът на мен?
Дейвид Ричо
Връзките не са свързани с това как двама души могат да оцелеят помежду си, а за това как целият свят става по-способен на любов, с всичките му тъжни мъки и блестящ възторг.
Дейвид Ричо
Тази особена връзка между определен възглед за жената и европейската концепция за войната има дълбоки последици за морала, образованието и политиката.
Дени дьо Ружмон
Ние сме като капка вода в огромен, божествен океан, различни, но потопени в нещо много по-голямо от нас самите. Едва когато изпитаме връзката си с безкрайността, можем да мечтаем силно.
Алберто Вилолдо
Фройдистката традиция никога няма да умре напълно, защото има няколко добри точки. Например, хората имат мотиви и мисли, за които не знаят. Повечето от когнитивната терапия вече са възприели подобна идея. От друга страна, частта от психоанализата, свързана с взаимоотношенията - където трябва да имате дълбока, емоционална връзка с клиента - мисля, че ще бъде ритната в зъбите един от тези дни.
Албърт Елис
Не можете да промените никой друг, но хората се променят във връзката с вашата промяна.
Джак Канфийлд
Връзките от всякакъв вид са мощни и винаги влияят на художника. Това е неизбежно.
Джак Уайт
Майка ми също е най-малкото от 10 деца, така че имаме някаква специална връзка, тъй като знаем какво е това. Странно място да бъдеш.
Джак Уайт
Времето на войната е време на усилена връзка и изключване. Привързаността ни към всичко, което обичаме, придобива опасно първенство, докато страхът ни от всичко, което мразим, носи овчето облекло на правдата.
Джан Елайъсбърг
Бих казал, че връзката между изкуството и науката е много слаба за мен. Просто се интересувам и от двете. Не мисля, че интересът ми към изкуството засяга вида на науката, която правя.
Джана Левин
Хората умират, мисля, но връзката ви с тях не. Продължава и се променя непрекъснато.
Джанди Нелсън
Мисля, че връзките се разпадат заради медиите.
Джей Зи
Връзките в отношенията са по-важни за жените, отколкото иновациите на продуктите.
Джей Конрад Левинсън
За да продаде продукт или услуга, компанията трябва да установи връзка с потребителя. Тя трябва да изгради доверие и отношения. Той трябва да разбере нуждите на клиента и трябва да осигури продукт, който осигурява обещаните ползи.
Джей Конрад Левинсън
Добрият брак не е този, в който цари съвършенството: това е връзка, при която здравословната перспектива пренебрегва множество "неразрешими".
Джеймз Добсън
Именно нашата уникалност придава свежест и жизненост на връзката.
Джеймз Добсън
Крайната независимост е толкова разрушителна за връзката, колкото и пълната зависимост.
Джеймз Добсън
Добрите идеи са връзка между реалния свят и света на митовете и мечтите.
Джеймс Алтъчър
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
36
Следваща