Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 24
Научавах отново и отново в живота си, докато не се справите сами, не сте готови за Голямата любов. Това, за което сте готови, е една от тези взаимозависими връзки, при които отчаяно се нуждаете от партньор.
Брус Липтън
Човешките същества не са предназначени да живеят сами. Съществува фундаментален биологичен императив, който подтиква вас и всеки организъм на тази планета да бъдете в общност, да бъдете във връзка с други организми.
Брус Липтън
Връзките имат значение: валутата за системна промяна беше доверието и доверието идва чрез формиране на здравословни работни взаимоотношения. Хората, а не програми, променят хората.
Брус Пери
Сайтовете за социални мрежи могат да ни свържат с далечни роднини и приятели, с които иначе бихме могли да загубим връзка. Тези контакти и емоциите, които ангажират, са реални. И когато онлайн социалните мрежи или игри добавят към взаимоотношенията лице в лице - вместо да ги заместват - те могат да подобрят нашата свързаност и състрадание.
Брус Пери
Рисковете за сърдечни заболявания, инсулт, депресия, диабет, астма и дори много видове рак са засегнати от свързаните с травмата промени в системата за реакция на стрес. Емпатията и връзката засягат физическото, а не само психическото уелнес и здраве.
Брус Пери
Всъщност изследванията за най-ефективните лечения за детска травма могат да бъдат обобщени, както следва: Това, което работи най-добре, е това, което увеличава качеството и количеството на човешките връзки в живота на детето.
Брус Пери
Връзките ни поддържат живи и живота ни смислен.
Бърни С. Сийгъл
Според основните убеждения на всяка религия връзката на религията с насилието представлява, следователно, недоразумение, злоупотреба и отклоняваща се форма на автентична религия.
Валтер Каспер
Използвайте контакт с очите, за да изградите доверие. Погледнете внимателно другия в очите, за да усетите връзката с него.
Ванеса ван Едуардс
В една връзка трябва да дадете толкова много свобода, че самият човек иска да бъде с вас все по-често. Любовта е, когато не държиш човек, но винаги даваш право на избор...
Виталий Гиберт
Ако съсредоточите цялата си емоционална страст върху децата си и пренебрегнете връзката, която е създала това семейство... в крайна сметка нещата могат да се объркат наистина, наистина много.
Айлет Уолдман
Тази връзка между хормоните и настроението е толкова важна, за да се справите, а също така е много важна, когато обмисляте да приемате лекарства.
Айлет Уолдман
Винаги съм се интересувал много от идеята за самота и презумпцията, че романтичните връзки трябва да ви освободят от това.
Айобами Адебайо
За всеки, когото създавате, да зависи от вас, вие сте еднакво зависим от тях. Нито една от двете връзки не е здравословна.
Алън Коен
Загубили сме страхопочитание и учудване. Във връзка с мистерията на самия живот загубихме уважение към движението на нашата планета.
Габриела Рот
Интензивните размишления често могат да ни накарат да се съсредоточим толкова върху собствените си емоционални нужди, че да ослепеем за хората на околните и в резултат на това нашите връзки често страдат.
Гай Уинч
Време е да прекъснем връзките си с всичко в нас, което по-скоро би се оплакало от положението му, отколкото да отидем на работа, за да го променим.
Гай Финли
Ако ме идентифицират с връзката ми, с къщата ми или с парите ми, аз съм обречен да страдам.
Гай Финли
Предполага се, че християните се обичат. Предполага се, че комунистите ще споделят връзки с всички пролетарии и други комунисти. Всяка идеологическа група прокламира универсалност и всички се карат вътрешно, никога не демонстрирайки единство, освен в лицето на общ враг. Днес хуманизмът е общият враг на християните.
Гари Норт
Когато взех първия си час по поезия, почувствах, че мога да разбера връзките между думите и формалните качества на езика по начин, по който никога не бих разбрал музиката.
Гарт Грийнуел
Какво може да бъде по-силно от обонятелните спомени? Връзката с аромата е интимна, химическата реакция между кожата и парфюма е тайнство.
Гаспар Улиел
Полезно е да получите обратна връзка за работата си и мисля, че научавате много от четенето на работата на други хора и отзивите им.
Гейл Хъниман
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
36
Следваща