Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 23
Любовта е онзи микро-момент на топлина и връзка, който споделяте с друго живо същество.
Барбара Фредриксън
Сериозната защита на себе си изисква унищожаване на връзките с обществото, връзки, от които повечето хора имат нужда по начина, по който се нуждаят от кислород.
Бари Айслър
Не знаехте ли, че най-добрият съвет за изграждането на връзка идва от хора с напълно лайнян личен живот, тогава всички неща изглеждат по-ясни?
Белинда Джоунс
Връзката редактор-писател не трябва да се възприема като състезателна.
Бенджамин Пърси
Аз съм толкова убеден в тясната връзка между нравствеността на човека и хуманното отношение към животните, че винаги ще се прекланям пред законодателството, което първо е създало система от закони, защитаващи животните от зло и жестоко отношение.
Бенджамин Ръш
Пристрастяването първоначално означаваше различен вид силна връзка: в древен Рим това, че си пристрастен, означаваше, че току-що сте осъден на робство.
Адам Алтър
Техниката не е морално добра или лоша, докато не се използва от корпорациите, които я оформят за масово потребление. Приложенията и платформите могат да бъдат проектирани да насърчават богати социални връзки; или, подобно на цигарите, те могат да бъдат проектирани да пристрастяват. Днес, за съжаление, много технологични разработки насърчават пристрастяването.
Адам Алтър
Не започвайте прекалено бързо. Но трябва да поддържате връзка с тези, които са напред. Знаете, че можете да го направите.
Адхарананд Фин
Връзката родител-дете е най-мощната интервенция за психично здраве, позната на човечеството.
Бесел ван дер Колк
В природата ми е да бягам от връзки, защото никога не съм виждал добра.
Бетани Франкел
Ще имате много, много приятели, но ако връзката ви с половинката ви е сто процента от сърцето ви, никога няма да имате нужда от приятел.
Бил Козби
Когато съм във връзка, давам сърцето и душата си за това и го правя 100 процента.
Блейк Лайвли
Всяка връзка която имате ви учи на нещо и вие растете и взимате нещо от това.
Блейк Лайвли
Връзките са по-лесни, когато сте възпитани със сходни очаквания и стандарти.
Брайди Кларк
Повечето неженени хора нямат представа какво е необходимо, за да накараш един брак да работи; те силно подценяват цената, която хората трябва да платят, за да изградят дългосрочни взаимно удовлетворяващи взаимоотношения. И не успяват да разберат, че единствените хора, които имат силата да платят тази цена, са онези, които са преодолели дълбините на връзката си с Бог и са се справили със собствената си разбитост.
Бил Хайбълс
Понякога съм в някаква връзка с читателската аудитория и те изглежда имат проницателни въпроси, в по-голямата си част.
Брайън Лий О'Мали
Когато сме в истински любящи отношения, ние получаваме дарбата да бъдем познати и приети. Ставаме повече, а не по-малко от това, което сме. Получаваме пространството, в което да цъфти. По този начин знаем, че сме в любовна връзка. Ние цъфтим, а този, когото обичаме, също цъфти.
Бренда Шошана
В една връзка, ако давате и не получавате нищо в замяна, спрете да давате толкова много и прекарвайте времето си. Дайте на себе си, бъдете това, което сте.
Бренда Шошана
Всеки има нужда от любов, която да дава и получава. Не умира, когато връзката приключи. Любовта е повече от един човек.
Бренди Енглър
Духовността е разпознаване и празнуване, че всички ние сме неразривно свързани помежду си със сила, по-голяма от всички нас, и че връзката ни с тази сила и един с друг се основава на любов и състрадание. Практикуването на духовност носи усещане за перспектива, смисъл и цел в живота ни.
Брене Браун
Връзките са въжета, любовта е примка.
Брент Уийкс
Ето защо да не загубим връзка на първо място е важно. Никой не знае какво предстои или кога ще дойде времето, в което копнеете за приятелите си, а между тях все още имате дарбата им в живота си.
Брони Уеър
Предишна
1
...
22
23
(Текуща)
24
...
36
Следваща