Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 14
Понякога кръвната връзка няма значение.
Мария Барет
Връзката завърши, защото не можеше да отиде никъде, защото никога не би трябвало да започне.
Мария Дуеняс
Повече връзки с повече устройства означава повече уязвимости.
Марк Гудман
Севиля, от друга страна, продължи да разказва на емоционалния Франсиско историята на испанските евреи. Суровите християнски кралства в Северна Испания решиха да облагодетелстват евреите, когато мюсюлманските държави на юг започнаха да ги преследват. Посрещането обаче не доведе до образуването на сърдечна връзка между Църквата и синагогата. Църквата все още трябваше да се консолидира и присъствието на тези, които бяха избраният народ, постави под въпрос стабилността на някои традиции.
Маркос Агинис
Имах дълготрайна любовна връзка с ароматите от Япония и забързаните търговци на улици в Ню Йорк. И, разбира се, завръщането на промяната на живота в Етиопия оказа огромно влияние върху живота ми в храната.
Маркус Самуелсон
Каква е връзката между нас със света, докторе? Нашите ръце ли са? Нашето чувство за допир? Нашите очи и уши? Нашето обоняние, може би всички тези неща? Това ли са връзките, които имаме със света около нас? Не, не са. Единствената истинска връзка, която имаме със света, е нашият ум. Да, сетивата ни могат да ни подадат информация, но информацията сама по себе си не означава нищо. Нашите умове са тези, които придават на нещата смисъл. Нашите умове създават света за нас. И умовете могат да грешат. Умовете могат да се объркат. Повредена. Тогава какво от света? Как се появява тогава? То също изглежда объркано и повредено.
Маркъс Седжуик
Когато големите данни са свързани с търсене на корелации - и по този начин за извършване на постепенни промени - малките данни са всичко за причинно-следствени връзки - търсене да разбере причините защо.
Мартин Линдстрьом
Дълги месеци аз размишлявах над своите недостатъци, които аз наричам недостатъци на много говорене и установих връзка между моите нещастия и невъздържаните мисли. Разсъжденията опитите да разбера, не носят нищо добро, но винаги се обръщат против мен.
Мартин Паж
Имаме деца, за да преследваме други елементи на благосъстоянието. Искаме смисъл в живота. Искаме връзки.
Мартин Селигман
Харесвам идеята за връзките като най-добрия екип - някой, с когото споделяте всичко, който напълно и напълно ви подкрепя и на когото давате напълно безкористно. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но всички имаме нужда от нещо, към което да се стремим.
Матю Хъси
Съвестта е създател на смисъла. Тъй като чувството за ограниченост се корени в нашите емоционални връзки един с друг, то пречи на живота да се превърне в нищо друго, освен в дълга и по същество скучна игра на опит за господство над нашите ближни хора и за всяко ограничение, което съвестта ни налага, ни дава момент на свързаност с друг, мост към някого или нещо извън често безсмислените ни схеми.
Марта Стаут
Тогава вашият град, вашата страна, светът, може би дори вселената. Докато правите това, на всеки етап поставяйте своите предизвикателства във връзка с това, което виждате. Забележете, че и други се сблъскват с предизвикателства. Разберете, че светът не е толкова фокусиран върху вас, че грешките ви да се виждат от всички. Позволете на вашите проблеми да изчезнат в далечината за този момент. Намерете мир в света и във вашата малка част от него.
Матю Дж. Ван Натта
Никога не спирайте да се опитвате да впечатлите партньора си. Ако и двамата можете да останете на това място, когато наистина искате да покажете най-доброто от себе си един на друг, връзките могат да се превърнат в толкова мощен екип.
Матю Хъси
В една връзка е толкова важно мъжът да знае колко силно го желаете физически. Когато носи тази риза, която го кара да изглежда секси, кажете му, че е секси! Ако той носи одеколон, който харесвате, кажете "Не мога да устоя на тази миризма върху теб".
Матю Хъси
Да сте във връзка не означава, че сте успешни. Вие сте успешни, ако сте щастливи.
Матю Хъси
Обичам, когато хората идват при мен и ми казват, че имат връзка заради мен. Но аз също харесвам историите за раздяла, човекът, който казва: "Оставих някого миналата седмица заради теб". Харесва ми да мисля, че спасих 10 години от живота им.
Матю Хъси
Когато жените искат нещата да станат по-сериозни, те могат да се срещнат като продавачки на връзки, но мъжът иска да мисли, че собственият му ум го е отвел там.
Матю Хъси
Една от класическите грешки е, че мислим, че ако се сближим с някого, като просто изслушаме всичките му проблеми във връзката, внезапно ще се окажем романтично обвързани.
Матю Хъси
Буквално няма никой на земята, който да не се интересува от динамиката на отношенията или как да срещне някой специален. Или ако вече са срещнали някой специален, как да направят тази връзка възможно най-добра. Това е универсална тема.
Матю Хъси
Нараняването в една връзка е просто част от живота.
Матю Хъси
Не мисля, че идеята да бъдеш видян променя значението си. Мисля, че винаги е вярно. Когато връзките започнат да имат проблеми, това е почти винаги, защото вече не се чувстваме забелязани от този човек.
Матю Хъси
Почти не мога да повярвам, че ще се направя отново уязвим за него. Но какво е любовта, освен най-крайната и изящна форма на възприемане на риска? Знам, че връзките не траят. И все пак с него рискът да не бъда с него е много по-лош от всяка друга наранявания, която мога да си представя.
Меган Макафърти
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
36
Следваща