Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Връзка" - страница 10
Ислямът стои в дълга поредица от семитски, пророчески религиозни традиции, които споделят безкомпромисен монотеизъм и вяра в Божието откровение, Неговите пророци, етична отговорност и отчетност и Деня на Страшния съд. Наистина, мюсюлманите, както християните и евреите, са Децата на Авраам, тъй като всички водят своите общности до него. Историческата религиозна и политическа връзка на исляма с християнския свят и юдаизма остава силна през цялата история. Това взаимодействие е източник на взаимна изгода.
Джон Еспозито
Връзките се базират на комуникацията.
Джон Сина
Бракът ми имаше своите възходи и падения като на никого, но когато стигна до него, разбрах, че е твърд. Липсва ми такава сигурност и подобна връзка с някого.
Джон Скалзи
Ужасната истина е, че ние сме линейни същества; не можем да изпълняваме много задачи едновременно и не трябва да продължаваме да прекъсваме важни връзки помежду си с последното съобщение, което идва.
Дъглас Рушкоф
Въпреки че можем да обвиним Интернет за лекотата, с която се разпространяват теориите на конспирацията, мрежата наистина е много по-виновна за начина, по който свързва всичко с почти всичко останало. Хипертекстовата връзка, както я наричахме, позволява на всеки факт или идея да бъдат тясно свързани с всяка друга.
Дъглас Рушкоф
В индустриалната ера и в аналоговите часовници минутата е част от час, която е част от деня. Знаеш ли, в ерата на цифровите технологии минутата е просто число. Часът е само 3:23. Почти тази абсолютна продължителност няма връзка с това къде е слънцето или къде е нашият ден.
Дъглас Рушкоф
Бих предположил, че върховите постижения се проявяват правопропорционално на необходимото страдание, но обратно пропорционално на ненужното страдание или токсичен стрес. Връзката е най-доброто противоотрова за ненужно страдание.
Едуард Халоуел
Аз съм горда строга майка и, знаете ли, наистина се гордея с двете дъщери, които съм отгледала. И аз съм особено горда от връзката си с тях. Много сме близки. Мисля, че сме добри приятели.
Ейми Чуа
Необходим е много опит в живота, за да се види защо някои връзки продължават, а други не. Но не трябва да чакаме криза, за да добием представа за бъдещето на конкретна връзка. Нашето поведение при почти всеки инцидент ни казва много.
Екнатх Еасваран
Голяма част от работата, която правя в работата си, е да мисля дали връзките, които виждаме в данните, са каузални, за разлика от просто отразяване на корелации. Именно тези въпроси възникват при оценяването на изследвания в областта на общественото здраве.
Емили Остер
Никога няма да разрешим енигмата на връзката между отрицателните основи на величието и самата величина.
Жан Бодрияр
Съдбата - това е преди всичко единството и връзката на физическите причини между себе си.
Жил Дельоз
Мисля, че това е една от най-силните връзки, която може да възникне между хората: споделяне на страст към определени книги и техните автори.
Алис Стейнбах
Очевидно за някои хора има голяма връзка между музиката и начина, по който можете да създадете пространство.
Заха Хадид
Корените на нашите екологични кризи са аксиоматични: те се крият в нашата вяра и ценностни структури, които формират връзката ни с природата, помежду си и начина на живот, който водим.
Зиауддин Сардар
Нещата, които пиша, са за тези, които са готови да приемат нова връзка между читателя и автора.
Йежи Кошински
Във всяка връзка работата никога не е само в положителните действия, които правим един за друг, а в последващите действия.
Йехуда Бърт
Бих се радвала да остана неженена сега, защото винаги съм бил във връзки. За първи път мога да правя каквото си искам, когато искам, с когото искам, без да отговарям на никого.
Карол Вордерман
Няма незначителни връзки. Всяко преживяване, което имаме, съдържа цел и смисъл. Всяко събитие, всеки човек в живота ни въплъщава енергиен фрагмент от нашата собствена психика и душа. Нашата индивидуална духовна задача е да разпознаем и интегрираме всички тях в нашето съзнание, така че по-големият модел на нашата мисия да може да блесне в пълните си измерения.
Каролайн Мис
Ако отидете в кафене или на летището и използвате отворена безжична връзка, бих използвал VPN услуга, за която бихте могли да се абонирате за 10 кинта на месец. Всичко е криптирано в тунел за криптиране, така че хакерът не може да подправи вашата връзка.
Кевин Митник
Моята музика беше моят живот и тя изигра голяма роля в неспособността ми да поддържам връзки.
Кени Роджърс
Интимните, любящи и трайни връзки с нашето семейство и близки приятели ще бъдат сред източниците на най-дълбоката радост в живота ни.
Клейтън Кристенсен
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
36
Следваща