Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Състояние" - страница 31
Ако изобщо успеем да отчетем това, което е необичайно, за това, което все още е необяснимо за нас, и да установим реалността на окултното, ще доведем до състояние, което почти би могло да се нарече парадоксално. Постепенно ще превърнем субективното в обективно.
Алис А. Бейли
Понастоящем всички истински духовни мислители и работници са много загрижени за нарастването на престъпността от всяка страна, от проявата на по-ниските психически сили, от очевидното влошаване на физическото тяло, както е показано в разпространението на болестта и от извънредно нарастване на лудостта, невротични състояния и психически дисбаланс.
Алис А. Бейли
Сегашното състояние на архитектурата и дизайна изисква широко сътрудничество и изследователско отношение и ние продължаваме да изследваме и разработваме нови технологии.
Заха Хадид
Картината се развива пред моите очи, разкривайки се като изненада в прогреса. Именно това ми дава чувство за пълна свобода и по тази причина аз не съм в състояние да формирам план или да направя скица преди това.
Ив Танги
Песимистите са токсични. Обичам оптимистите - и под това нямам предвид хората, които не са в състояние да видят предизвикателства. Оптимистите са ориентирани към решения.
Иванка Тръмп
Мисля, че е човешкото състояние да бъдеш често смущаван от родителите си.
Иванка Тръмп
Човек с помощта на науката е в състояние да поправи несъвършенството на своята природа.
Илия Мечников
Важно е това, в което вярват хората, а не реалното състояние на нещата.
Иън Банкс
Така че, състоянието на пациента е стабилно: той е мъртъв.
Иън Банкс
Медитацията всъщност е много просто упражнение за почивка в естественото състояние на сегашния ви ум и позволявате си да бъдете просто и ясно присъстващи на всякакви мисли, усещания или емоции.
Йонги Мингюр Ринпоче
Несъмнено, че само една майка е в състояние да заложи правилната чувствителност в основното възпитание на човек. Нейните реални постъпки, към които я подбужда само един гол инстинкт, се явяват, по същество, правилни, естествени средства за нравствено възпитание.
Йохан Песталоци
Много от тях са родени глупаци, други достигат състояние на идиотство в резултат на упорит труд.
К. У. Джетър
Хората изглежда са най-интелигентните видове на Земята, но това не беше неизбежно. Нещата лесно можеха да се развият иначе. Ако подобните на шимпанзета предци на хората не се бяха преместили от гората в саваната, целият ход на човешката еволюция може би нямаше да се случи. Ако нашите ранни предци не са били в състояние да се адаптират към новата си среда, тогава шимпанзетата може да са най-интелигентните животни на Земята, без да са много по-различни от днес.
Камерън М. Смит
Духовете са в състояние да докоснат хората!
Ками Гарсия
Какво направи прасетата различни? Защо те бяха отглеждани за храна и държани в плен, докато кучетата и котките бяха добре дошли в домовете ни и третирани като семейство? Освен физическото състояние, не можахме да видим разлика между нея и нашите кучета.
Каприс Крейн
Нека се върнем обаче към Лигата на нациите. Създаването на организация, която е в състояние да защити мира в този свят на конфликтни интереси и егоистични воли, е плашещо трудна задача.
Карл Ялмар Брантинг
Доказано в състояние на отричане, така че да не се уведомите какво всъщност се случва. Може да наранявате себе си и другите, но няма да го признаете. Може също да бъдете наранени, но ще потиснете и това знание. Или вярвате на това, което казват другите, дори когато тяхната перспектива е пряко в разрез с вашето вътрешно познание.
Каръл Пирсън
Хората имат всякакви извинения за лошото състояние на живота си, но истината е, че една душа е поставена в ситуация, която й осигурява идеалните условия, за да върши работата си, каквато и да е тя. Когато поемем пълната отговорност за себе си, ние се привеждаме в съответствие с космическите сили, които имат намерение да ни помогнат да растем.
Карън Бърг
Не преяждайте, ставайте от масата с чувство на лек глад - това е нормално състояние, защото усещането за пълнота не идва веднага, а само след половин час до час, когато храната започва да се смила.
Кацудзо Ниши
Коледа не е време, нито сезон, а състояние на духа. Да поддържаш мир и добронамереност, да бъдеш изобилен в милост, означава да имаш истинския дух на Коледа.
Кевин Алан Милн
Мисля, че от хиляди години хората правят наблюдението, че съществуват определени видове крайно депресивни състояния, които изглежда са по-склонни да произведат философи, хора в изкуството, необичайно блестящи учени.
Кей Редфийлд Джеймисън
Често съм наблюдавала, че състоянието на майчинството може да превърне съвсем обикновени жени в героини...
Кейт Сондърс
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
37
Следваща