Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Способност" - страница 34
Този, който дълго е живял в Русия, понякога губи способността да се удивлява, и не мога да им помогна с нищо.
Ксения Собчак
Характерът е най-големият умножител на човешките способности.
Куно Фишер
Тя винаги е била страничен наблюдател в разрушаването на семейството, без да осъзнава, че самата тя притежава способността да го причини.
Къртис Ситенфелд
...имаше някаква връзка между способността да обичаш и способността да обичаш *тичането*. Инженерингът определено беше един и същ: и двете зависеха от това да разхлабите хватката си върху собствените си желания, да оставите настрана това, което искате и да оцените това, което имате, да бъдете търпеливи и прощаващи и... невзискателни... може би не трябва да се учудваме че да станеш по-добър в едното може да те направи по-добър в другия.
Кристофър Макдугъл
Умът има способността да влияе на тялото на подсъзнателно ниво.
Аманда Стивънс
Бедността не е само липса на пари; това не е способността да реализира пълния си потенциал като човек.
Амартя Сен
Целта на нашия процес на интервю е да предвидим как ще се представят кандидатите, след като се присъединят към екипа. Ние постигаме тази цел, като правим това, което науката казва: комбиниране на поведенчески и ситуационни структурирани интервюта с оценки на когнитивните способности, съвестността и лидерството.
Ласло Бок
Добродетелта като такава се определя изключително от способността на човек да се възползва от онези благоприятни обстоятелства, които са му предоставени от съдбата, в името на осъзнаването на историческата необходимост.
Ласло Контлер
Вярвам, че най-благородното дарба на човека е способността му да се променя.
Ленард Бърнстейн
Имам огромно доверие в способността на правителствените институции и американския народ да направят това, което е правилно, за да гарантират, че нашата демокрация остава на прав път.
Леон Панета
Мисля, че качество, което трябва да притежава съветникът по национална сигурност, е способността да създава процедури.
Леон Панета
За робът свободата е способността да избира господар.
Леонид Юзефович
Интелигентността се измерва със способността да се скрие.
Леонид Юзефович
Всяко почтено човешко същество, вещица или друго, имаше способността да прави добро на този свят. Това е просто случай дали някой избере да го направи.
Лесли Уолтън
Алкохолът влияе върху способността за прехвърляне на спомени от краткосрочната памет в дългосрочна.
Лиан Мориарти
Мислите създадени само от разум, са лишени от способността да увличат сърцето.
Лидия Чуковска
Ако можех да имам семейство и дом една нощ, а на следващата всичко това си отиде, това трябва да означава, че животът има способността да се промени. И тогава си помислих: Уау! Това означава, че точно както промяната се случва с мен, аз мога да причиня промяна в живота си.
Лиз Мъри
Разбрах, че имам способността да измисля живот за себе си, че той по никакъв начин не е ограничен от това, което вече се е случило в миналото ми. И това ме вдъхнови да ходя на училище.
Лиз Мъри
Запомнете едно: онова, което не можете да промените, трябва да бъде прието. И като приемете - ще придобиете способността да прощавате на себе си.
Лийла Мийчам
Не искам да полудея, като се преструвам на някой през цялото време. Но в същото време, ако имам способността да влияя на хората и имаме Х количество енергия през деня, това вече дори не е наш вариант – наш дълг е да направим нещо положително в света.
Лили Сингх
Може би няма смисъл да ви молим да се държите човешко - нямате абсолютно никаква способност за подражание.
Лилиан Глас
Нашето естествено състояние на съществуване е във връзка, танго, постоянно състояние на едно влияние върху другото. Точно както субатомните частици, които ни съставят, не могат да бъдат отделени от пространството и заобикалящите ги частици, така и живите същества не могат да бъдат изолирани едно от друго... Чрез акта на наблюдение и намерение ние имаме способността да разширим един вид супер-сияние на света.
Лин Мактагарт
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
37
Следваща