Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Действие" - страница 31
Но ако е нужно да направиш нещо, то по-добре действай по-скоро, отколкото да живееш в страх пред действието.
Джо Абъркромби
Емоцията без действие е без значение.
Джоди Уилямс
Ще научим повече от това, което виждаме, отколкото от това, което чуваме. Нашите действия говорят толкова силно, че не се налага да кажем и дума. Думите представляват само около седем процента от нашата комуникация.
Джон Асараф
Няма нищо по-добро, от това да умножавате заслугите си по пътя на добрите действия; добрите дела носят полза и изгода не само в този живот, но и в тези, които следват след него.
Александра Давид-Неел
Колко различни са хората... Какви различни мотиви стоят зад действията си и определят тяхната личност.
Александър Лурия
Хората не се заблуждават за последствията от своите действия; хората обвиняват себе си за лекотата, с която могат да живеят с последствията.
Джон Едуард Уилямс
Мисля преди да действам - и след това мисля отново. Аз не съм пълен страхливец, но не се губя в действие, като вас.
Джон Кристофър
За да имаме истинска молитва и действие, за да променим нещата, трябва да имаме убеждение за необходимостта от молитва и действие. За да имаме убеждение за необходимостта от молитва и действие, трябва да имаме знания.
Джон Мот
Изследвам, пиша, пътувам и преподавам. Рядко уреждам свободно време. Ако не изпълним дните си с действия с висок приоритет, те ще изпълнят действия с нисък приоритет. Бих предпочел да живея живота си според най-високите си приоритети и да правя това, което обичам, което отново е изследване, писане, пътуване и преподаване. Това е моята мисия и призвание. Това е, което ме вдъхновява. Това е моята съдба.
Джон Демартини
Глупостта е нежеланието да оценявате последствията от вашите действия.
Джон Скалзи
Без действия най-добрите намерения на света ще си останат само намерения.
Джордан Белфорт
Бъдете спокойни и спокойни, настройте се с Безкрайния интелект и продължете с правилната мисъл, правилното чувство и правилните действия и ще стигнете до целта си.
Джоузеф Мърфи
Като общ принцип хората се чувстват по-отговорни за действията си, отколкото за бездействията си. Ако ще сгрешим в нещо, по-скоро бихме сгрешили, като не сме действали.
Джоузеф Халинан
Мъжете са такива противоречиви създания. Техният ум и сърце никога не са съгласни помежду си. И жените знаят това достатъчно добре, но действията им обикновено идват от ума и сърцето.
Джули Потингър
Хората винаги се опитват да ви кажат какво чувстват. Някои от тях го казват направо, а някои от тях ти казват с действията си. И трябва да слушаш. Не знам какво ще се случи с твоята приятелка. Мисля, че тя е мил човек и се надявам да получите това, което искате. Но направи ми услуга: Слушай и не пренебрегвай това, което чуваш.
Джъстин Халпърн
Любовта не винаги е красноречива, понякога чувствата се изразяват чрез действия.
Диан Дюкре
Главната тайна на обаянието е любов към себе си. Обаятелните хора не съдят нито себе си, нито околните. Те мислят за любовта, и любовта им се проявява във всяко тяхно действие.
Дийпак Чопра
Можете да имате много страхотни идеи в главата си, но това, което има значение, е действието. Без действие върху идея няма да има проявление, резултати и награда.
Мигел Руис
Истинският магьосник винаги знае точното значение на всяка дума и действие на ритуал.
Доналд Майкъл Крейг
Честта трябва да започне в сърцето, но ако свърши там, това не е чест. Честта трябва да бъде изразена чрез думи, символи, действия или жестове. Честта е сред най-превъплътените добродетели. Трябва да има крака и ръце.
Дъглас Уилсън
Като алтернатива бихме могли да продължим така, както сме: да пренебрегнем или намалим рисковете и да поставим отговорност за действия на друго място. Но това би означавало да заложим на монументална хазартна игра с бъдещето на нашите деца и един вид толкова интелигентен като нашия със сигурност не би направил това. Ще стане ли?
Дънкан Кларк
Не казвам, че хората не трябва да носят отговорност за ужасни действия. Но държането на хора в затворите не ги прави задължително отговорни или отворени. Това ги прави лоши. Това ги прави зли. Той слага край на всеки процес на трансформация. Това ги втвърдява духовно и психологически.
Ева Енслър
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
38
Следваща