Цитати на тема "Същество" - страница 35
Истината е, че вие сте повече, отколкото си мислите, че сте, и ваша отговорност е да станете повече, отколкото сте! Вашето собствено израстване и развитие е Великата игра на живота, изпълнението на Великия план, който е целта на нашето същество, и по същия начин това е най-голямото приключение, което някога можете да предприемете, защото то води не само към безкрайността на физическа вселена, но повече към безкрайността на съзнанието, в която наистина ставате увенчани със Слава. Няма по-малко думи, които могат да се използват, за да ви вдъхновят да предприемете това Велико пътуване, което се отваря пред вас с информацията и техниките на тази книга.
Карл Луелин Вешке
Оргазъмът не е това, което искам и аз го знам. Това, което искам, имам нужда, е много повече от това. Това е връзката. Вълнуващият контакт с това човешко същество, същество, което ме принуждава като никой друг. Липсва ми докосването му, целувката му. Не ме интересува дали той ми дава само малко ядро от това, което може да даде; Просто умирам от глад, за да бъда нахранена, а тялото ми никога не е било толкова гладно.
Кати Еванс