Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Под" - страница 4
Под влиянието на страхът нито едно качество на човек не се увеличава толкова както глупоста.
Сергей Вите
Ракета под вода - това е абсурд. Но именно заради това ще я направя.
Сергей Корольов
Нуждаем се от нацията с равно гражданство. Нуждаем се от нация, която се бори срещу корупцията, нация, държава, в която законът управлява, нация, в която тези, които злоупотребяват с властта си, са поставени под въпрос. Искаме да изтеглим нацията си и искаме да станем граждани в нов свят.
Тауакул Карман
Под стока ще разбираме всеки предмет, вещество, действие или услуга, които могат да си позволят удоволствие или да предпазят от болка.
Уилям Стенли Джевънс
Под велик човек обаче имаме предвид човек, който поради своите духовни дарби, своя характер и други качества заслужава да бъде наречен велик и който в резултат печели силата да влияе върху другите.
Фредрик Байер
Няма любов, по-интензивна от любовта, която имаме към децата си - а там, където има интензивна любов, има и силен страх, който дебне под повърхността.
Ариана Хъфингтън
Сега отношението ми към ските е различно. Научих се да оказвам по-малко натиск върху себе си и върху ръбовете на ските си, когато се състезавам, за да се държа повече под контрол.
Херман Майер
Под повърхността на всички съвременни животи се крие голяма и възмутителна неправда - лъжливия постулат за истинското равенство на хората.
Хосе Ортега и Гасет
Под властта на свещениците нашата земя стана аскетична планета; мизерна бърлога, която се грижи за космоса, обитавана от недоволни и арогантни създания, отвратени от живота, отвратени от глобуса си като долина на сълзите и които в своята завист и омраза към красотата и радостта си нанесоха възможно най-много вреда.
Георг Брандес
Природата постави човечеството под управлението на двама суверенни господари, болката и удоволствието. Само за тях е да посочат какво трябва да правим, както и да определяме какво ще правим.
Джереми Бентъм
Властта над другите е слабост под маската на сила.
Екхарт Тол
За повечето от нас нищо не е толкова невидимо, колкото неприятна истина. Въпреки че се държи пред очите ни, бутнато под носовете ни, напъхано в гърлото - ние не го знаем.
Ерик Хофер
Но тогава, доколкото знам, аз съм единственият изпълнител, който някога е давал клетва на своите помощници за тайна, чест и вярност под нотариална клетва.
Хари Худини
Възможно ли е да взема родината под подметките на ботушите ми?
Жорж Дантон
Подлагах се под огромен натиск, за да успея.
Кени Далглиш
Днес стоим на мост, водещ от териториалната държава към световната общност. В политическо отношение все още се управляваме от концепцията за териториалната държава; икономически и технически живеем под егидата на световните комуникации и световните пазари.
Кристиан Лоус Ланге
Единственият ми интерес към женските дрехи е това, което е под тях.
Линда Картър
Този, който е против модата, вече е попаднал под нейното робство.
Логан Смит
Никоя жена не получава оргазъм от търкане на кухненски подове.
Бети Фридан
Всяка мисъл е като лек удар по къс желязо под което ние разбираме нашето тяло, и така това желязо постепенно се превръща в това, което желаем да бъдем.
Свами Вивекананда
Моля се небесата да дарят най-добрата си благословия на тази къща и на всички, които от тук насетне ще я обитават. Нега само честни и мъдри мъже управляват под този покрив.
Джон Адамс
Под "жизнено важни икономически интереси" държавата се разбира не това, което е необходимо за живота на гражданите, а онова, което се изисква за водене на война.
Симон Вейл
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
40
Следваща