Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Под" - страница 22
Всичко което засяга само езика, - философия, хуманитарни науки, литература - в известен смисъл отново е поставено под въпрос.
Ролан Барт
Приемете, че вашият мироглед не се понася от обществото. Нещо повече: Не приемайте, че онези, които мислят различно, са идиоти. Преди да не им се доверите, поставете под въпрос собствените си предположения.
Ролф Добели
Психолозите са изследвали различни групови ефекти. Те могат да бъдат спретнато категоризирани под термина пристрастие в групата извън групата.
Ролф Добели
Докато живеем извън нашите средства, ни е предопределено да живеем под нашите средства.
Рон Пол
Онлайн рекламата все повече е само част от това, което се губи от печатна реклама и е под постоянен натиск.
Рупърт Мърдок
Всеки, който някога е бил грозен юноша - а ние сме легион - знае, че чувството да си неприятен и необичан никога не изчезва; винаги е там, дебне точно под повърхността.
Рут Райшил
Не обичам да виждам тийнейджъри, облечени в много тесни дънки. Гледката на ерекция принадлежи в уединението на спалнята, хола или кухненския под.
Рут Уестхаймер
Сексът все още е най-интересната тема под слънцето. Хората ще кажат, че жена ми е твърде уморена или съпругът ми е твърде уморен, а аз слушам и казвам "отидете за помощ".
Рут Уестхаймер
Взрях се в голямото открито пространство над мен. Небето над мен беше доказателство, доказателство, че съм победил. Очите ми горяха срещу светлината; след това, което изглеждаше като дни, заровени под пръст, корени и скали, гледката на звездите беше достатъчна, за да ме трогне до сълзи.
С. Джей-Джоунс
Когато посещавах приятеля си октопод, Октавия, в аквариума на Нова Англия, обикновено тя ме поглеждаше в лицето, притичваше да ме види и почервеняваше от емоция, когато ме хващаше в пипалата си. Често, когато я галех, тя побеляваше под допира ми, с цвета на отпуснат октопод.
Сай Монтгомъри
Ако има такова нещо като брак, то се случва много преди церемонията: в кола на път за летището; или когато сивата спалня се изпълва със зазоряване, единият любовник наблюдава другия; или докато двама непознати стоят заедно под дъжда без автобус в полезрението, с ръце, натежали с пазарски чанти. Тогава не знаете. Но по-късно осъзнаваш - това беше моментът. И винаги без думи.
Саймън ван Буй
Защото никой няма да поддаде упорито своите свободи, нито може лесно да бъдат покорени, където знанието е разсеяно и добродетелта запазена. Напротив, когато хората са всеобщо невежи и развратни в своите нрави, те ще потънат под собствената си тежест, без помощта на чужди нашественици.
Самюел Адамс
Чрез вяра ще се поддържаш и ще се утешаваш в твоя Господ и ще бъдеш силен в силата Му; защото вие сте в утъпкания и общ път към небето, когато сте под кръстовете на нашия Господ. Имате причина да му се радвате повече, отколкото на златна корона; и радвайте се и се веселете да понесете укорите на Христос.
Самюел Ръдърфорд
Добре на тези, които са под кръстове и Христос им казва: "Половината е мой".
Самюел Ръдърфорд
Всеки човек по природа е роден свободен; по природа никой човек не излиза от утробата под никакво гражданско подчинение на крал, принц или съдия.
Самюел Ръдърфорд
На хората, които носят риза с къси ръкави под якетата, не могат да се довериш.
Сандро Веронези
Най-доброто ежедневно правило е да използвате всичко, което е под ръка, без излишни церемонии.
Сей Шонагон
Свят, който трябва да се роди под твоите стъпки.
Сен-Джон Перс
Петролът под Либия е шампанското на петролът, капка за капка най-ценното в света.
Ани Джейкъбсън
Никога няма да позволим на никой, която и да е организация или политическа партия, по всяко време или под каквато и да е форма, да отдели която и да е част от китайската територия от Китай.
Си Дзинпин
Китай е готов да продължи сътрудничеството под различни форми с Обединеното кралство и други държави в международния производствен капацитет и производството на оборудване, за да синергизира нашите силни страни и да насърчи развитието си.
Си Дзинпин
Най-добрата комбинация от родители се състои от баща, който е нежен под своята твърдост, и майка, която е твърда под своята нежност.
Сидни Харис
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
40
Следваща