Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Под" - страница 18
Прокрастинацията най-често възниква от усещането, че има твърде много за вършене и следователно няма отделен аспект от задачата, която си струва да се направи... Под тази доста антична форма на действие като бездействие се крие много по-тревожният въпрос дали изобщо си струва да се направи нещо.
Марк Кингуел
Казвам на амбициозните предприемачи през цялото време: Валидирайте идеята си на местно ниво. Вземете малко опит под колана си. Докажете, че идеята ви има крака там, където сте. Прекарайте известно време като голяма риба в малко езерце. Демонстрирайте, че там има там... там където живееш.
Марк Рандолф
И никой от тълпата глупаци и подхалисти, с които се заобикаляше, нямаше смелостта да каже на шефа, че един полк финландски резервисти, готови да умрат, за да не живеят под управлението на Сталин, в битка ще струва повече от два редовни дивизии на Червената армия, набрани от колхозни роби.
Марк Солонин
С течение на поговорката историята се пише от победителите, написани от онези, които остават да я разкажат. Без значение колко изкривена или едностранчива е историята, много от нас рядко се сещат да поставят под въпрос как би изглеждала тази история, ако бъде разказана от другата страна.
Марк Уолин
Не правя социални събития, не правя церемонии за награждаване, не правя благотворителни вечери. Живея живота си под радара.
Марко Пиер Уайт
Аз дойдох от най-скромната страна на обществото и знам какво е да си беден, наистина беден и бях възпитан през 60-те и 70-те много беден и много се радвам, че летях под знамето на работещите човек.
Марко Пиер Уайт
Странно, да звъниш на собствената си врата! Строго погледнато - унизително. Най-вече когато никой не отваря. Сигурно е под душа, къде съм си дянал ключа.
Маркус Вернер
Под този покрив ролята му беше да връща пари, да цапа чиниите и да разтваря чаршафите, без да знае как е изпрано прането и как се приготвят ястията.
Марта Баталя
Когато става въпрос за нашето здраве, по същество има четири неща под наш контрол: решението да не пушим, ангажираност с упражненията, качеството на нашата диета и нашето ниво на оптимизъм. И оптимизмът е поне толкова полезен, колкото и другите.
Мартин Селигман
Медитацията не е просто блаженство под манговото дърво. Това напълно променя мозъка ви и следователно променя това, което сте.
Матийо Рикар
Под седем часа сън има обективни увреждания в тялото. Препоръчват се осем часа.
Матю Уокър
Аз самият трябва да ме сложат в кутия и да го покрият с капак, след което да ме държат под око. Чувствах се като опитомено животно. Животът ме опитоми.
Мая Люнде
Мисля, че слушането на музика от младостта ти е толкова мощно, колкото аромат, минаващ под носа ти.
Мег Уолицър
Тези хора имат история и аз копнея за история. Искам някой да ме познава толкова добре, че да може да каже какво мисля. Джона Григс хваща ръката ми под масата и свързва пръстите ми със своите и знам, че бих пожертвал почти всичко, само за да запазя това състояние на ума, поне до края на седмицата.
Мелина Маркета
Не се установява в най-отдалечените краища на галерията, възхищавайки се на творчеството на художник, който не е виждала досега. Платната са големи и тъмни, страхотни пръски от кралско синьо върху черно, което изглежда като наситено лилаво море под наситено червено небе. Те й напомнят за спокойните залези на Търнър, с леко зловещ ръб, сякаш акули плуват в лилавите морета и черните гарвани грачат през червеното небе.
Мена ван Праг
Зелените му очи бяха тъмни и разширени и те бяха заключени с моите. Тогава го видях - човекът, но и животното, което живееше под повърхността.
Мередит Уайлд
Синът й следваше всяка стъпка на баща си като сянка; те бяха неразделни. Може би затова синът й беше толкова ядосан, когато баща му почина. Беше изгубил сянката си на тази земя и беше оставен да гори под палещото слънце.
Мери Лин Брахт
Гравитацията отново изчезва и ние се надигаме от пода като призраци от гроб. Тук е като Грабването на всеки тридесет секунди.
Мери Роуч
Да спите няколко часа под упойка и в дрехите не означава да получите достатъчно сън.
Мерси Шели
Това е като, представете си вълните на върха на океан. И аз съм в гребна лодка, реактивно се справям с вълните и водата, влизащи в лодката ми. Това, което трябва да направя, е да се потопя в по-дълбоката утеха, спокойствието под повърхността.
Мехмет Оз
Всичко в света се повтаря, всичко е неизменно под слънцето, независимо как се променят дрехите на хората и техните думи.
Мика Валтари
Хората много се страхуват от дявола. Особено когато се появява под формата на вълк или змия. Но много по-опасен е дяволът в човешка форма и още по-опасен е дяволът в образа на ангел, защото ако князът на тъмнината се яви като ангел на светлината, не е лесно да избягаме от него.
Микаел Ниеми
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
40
Следваща