Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Под" - страница 13
Не можете да измислите Гугъл, Фейсбук или iPod, освен ако не сте усвоили основите, не сте готови да отделите дълги часове и можете да се вдигнете от пода, когато животът ви събори първите 10 пъти.
Ейми Чуа
Но според мен е невъзможно да подреждаш книги, без да завършиш, като седиш на пода насред голяма подреденост и четеш.
Елизабет фон Арним
Ако исках да се занимавам с дрехи или ако исках да направя сграда или да проектирам хореография, вие сте в състояние да го направите - всички те са под подобен тип дизайнерски чадър.
Заха Хадид
Каквото и да чуя за родителите си, за семейството си, каквото и да чета, факт е, че съм абсолютно горд, че съм Тръмп. Известно време се тревожех, че през целия си живот някак си съм под сянката на родителите си, но не е лоша сянка под която да бъдем.
Иванка Тръмп
Миннодобивната промишленост може да направи богатство и власт за няколко мъже и жени, но мнозина винаги ще бъдат смачкани и очукани под гигантските си стъпала.
Катарин Сюзана Причард
Използвам Mac. Не защото е по-сигурен от всичко останало - защото всъщност е по-малко защитен от Windows - но го използвам, защото все още е под радара. Хората, които пишат злонамерен код, искат най-голяма възвръщаемост на инвестицията си, затова се насочват към системите на Windows. Все още работя с Windows във виртуални машини.
Кевин Митник
Това, което правя, е да накарам децата да обърнат внимание, да гледат повече на физическия свят и да поставят под въпрос всичко. Опитвам се да изкарам децата от къщата и далеч от екраните.
Кери Смит
Римокатолическата църква и нейните ритуали бяха толкова много част от живота, че макар родителите ми често да поставяха под съмнение малък въпрос на догма и никой от нас не изглеждаше по-религиозен от всеки друг, никой никога не поставяше под съмнение ритуалите или основните принципи на вярата.
Колм Тойбин
След като жените започнат да поставят под въпрос неизбежността на своето подчинение и да отхвърлят конвенциите, свързани преди с него, те вече не могат да се оттеглят в безопасността на тези конвенции.
Кристофър Лаш
Колкото повече попадаме под силата на идиотите и губим контрол над съдбите си, толкова повече се нуждаем от истории, които можем да разказваме един на друг.
Алън Рикман
През последните години на президентството, като се започне от подслушването изпод дивана, бях под постоянен обстрел. Колко мръсотия се изсипаха върху мен, какъв лов на вещици започна след 2004 година! Представяте ли си каква каша ще се свари, ако реша да ходя на президентски избори, колко помия ще се излее отново?
Леонид Кучма
Мнозинствата и малцинствата не могат с право да бъдат взети под внимание при решаването на въпроси на правосъдието.
Лизандър Спунър
Но може би най-важният урок, който научих, е, че няма стени между хората и слоновете, освен тези, които сами издигаме, и че докато не позволим не само на слоновете, но и на всички живи същества да имат място под слънцето, никога не можем да бъдем цели себе си.
Лорънс Антъни
Поради подкрепата на Иран за тероризма, неуважението към правата на човека и разпространението на ядрено оръжие, от десетилетия е под санкции на САЩ и международни санкции, а компаниите са глобени с милиарди за заобикаляне на тези санкции.
Майк Помпео
Важен е не номера, а този, който играе под него.
Раул Гонсалес
Европейците са създали мита за масовите убийства на евреи и са поставили този мит над Бога, над религията и пророците. Ако някой в техните страни постави Бога под въпрос, нищо не му казват, затова пък критикува ли някой мита за масовата разправа над евреи, ционистките високоговорители и правителства почват да вопият.
Махмуд Ахмадинежад
Империализмът има могъща външност, но под нея се крие прогнила същност - понеже не се ползва от поддръжката на народа. Народът от цялата страна и народите от целия свят, сплотявайки се заедно и провеждайки пълна подготовка, ще разгромят всяка провокация на американския империализъм.
Мао Дзедунг
Икономическото строителство трябва да се води под такъв зрителен ъгъл, че СССР да се превърне от страна, внасяща машини и оборудване, в страна, произвеждаща машини и оборудване..., като широко да се внедри в производството постиженията на научно-техническия прогрес. Ако не се води подобна работа, нас ни заплашва затваряне на нашите заводи и заробване от задграничния капитал. И ако днес представляваме Русия на дървото и лаптите, то трябва да я превърнем в Русия на метала.
Феликс Дзержински
Противно е да бъдеш под ярем - даже в името на свободата.
Карл Маркс
Не си пиян, ако можеш да лежиш на пода без да се държиш.
Дийн Мартин
Нямам желание да поставям под въпрос решенията на съда. Все пак аз съм юрист по образование.
Владимир Путин
В училищата работят така наречените чужди фондове. Те просто се ровят из училищата на Руската федерация в продължение на много години под прикритието на подкрепа на талантливи младежи. Всъщност те се изсмукват като с прахосмукачка. Кандидатите се взимат директно от училището, получават се стипендии и се отвеждат.
Владимир Путин
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
40
Следваща