Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Под" - страница 12
Сблъсквам се с имиджа на европейския елит като толерантен, докато под носа им жените живеят като роби.
Аян Хирси Али
Всички държави с ядрено оръжие сега трябва да признаят, че това е така, и да обявят - под формата на договор -, че никога няма да бъдат първите, които използват ядрени оръжия. Това би отворило пътя към постепенното, взаимно намаляване на ядрените арсенали, до нула.
Юзеф Ротблат
Точно под вашите мисли и негативни емоции съществува океан от любов. Трябва само да успокоиш ума, за да го изпиташ.
Барбара Ан Кипфър
Този, който хвърля кал, губи почва под краката си.
Адлай Стивънсън II
Един от недостатъците на известността е, че хората ви обръщат много повече внимание, отколкото би трябвало. Американските знаменитости са постоянно под наблюдение и всяка тяхна дума подлежи на проверка. Така че, внимавайте какво желаете, ако желаете слава. Никое човешко същество не трябва да бъде златна рибка.
Бил О'Райли
Ако говорим за това, че чашата е наполовина празна или наполовина пълна, искам да знам как изглежда чашата отдолу под масата?
Брад Тор
Мисля, че е по-трудно да се избегне размисълът върху тези по-големи модели на историята или обществото, когато те толкова настойчиво поставят под въпрос правото ви на съществуване.
Гарт Грийнуел
Поставянето на документи под контрол ме кара да се чувствам по-контролиран от живота си като цяло.
Гретхен Рубин
Търсете щастие под собствения си покрив.
Гретхен Рубин
Мислех си глупаво, че фройдистката психоанализа е по-дълбока и по-интензивна от други, по-директни форми на терапия, така че бях обучен в нея и я практикувах. Тогава открих, че интензивно навлиза във всяка неуместност под слънцето - и че не работи. Хората получиха представа какво ги притеснява, но почти не направиха нищо, за да се променят.
Албърт Елис
Всъщност дори не мислех да записвам дълго време под собствено име. Помислих си: "Останалата част от живота ми е да го направя".
Джак Уайт
Просто мисля, че е време, в което има много несигурност. Хората поставят под въпрос живота и окончателността на живота и какво се случва в живота след смъртта. Мисля, че понякога, когато религиите не отговарят на определени въпроси, хората търсят другаде.
Джеймс Ван Прааг
На тази снимка са заложени няколко тона динамит - нито един от тях под правилните хора.
Джеймс Ейджи
Баща ми имаше изражение – "Щастливецът става сутрин, поставя двата крака на пода, знае какво ще направят и смята, че все още има значение".
Джо Байдън
В последно време европейските нации с използването на барут и други технически подобрения на войната контролираха практически целия свят. Едната, Британската империя, подведе под едно правителство една четвърт от земята и нейните жители.
Джон Бойд Ор
Не се изненадвайте. Няма нищо ново под слънцето. Само безкрайно преопаковане.
Джон Пайпър
...а вместо това да пея под душа, аз пишех думите на моите любими песни и от мастилото водата ставаше синя, или червена, или зелена, музиката течеше по краката ми...
Джонатан Сафран Фоер
Офисът е романтичен фактор, защото винаги сте около човека, на когото се влюбвате. Няма измъкване и може би няма желание да избягате от тези условия на тенджера под налягане. И има автоматична поредица от неща, за които трябва да говорите през цялото време.
Джошуа Ферис
Понякога възможностите ви са точно под носа ви. Работете здраво, прилагайте себе си, и ще сте готови. Когато възможностите дойдат хванете ги.
Джули Андрюс
Мисля, че хората навсякъде имат едно много ужасяващо чувство, че политиката прелива над главите им, че е решавана от богати интереси, които не ги вземат под внимание. И пречупват законодателния процес в свой собствен интерес.
Александър Щиле
Нещото, което е невероятно, е самият живот. Защо трябва да сме тук, в тази осветена от слънце вселена? Защо трябва да има зелена земя под краката ни?
Едуин Маркам
Мисля, че поставянето под въпрос на авторитета е страхотно нещо, което да се внуши на децата. Просто нямах достатъчно от това, когато бях малка.
Ейми Чуа
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
40
Следваща