Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Под" - страница 11
Изглежда очевидно нещо да се каже, но не трябва да си въобразявате, че всички ние, пакистанците, сме потенциални терористи, точно както не трябва да си представяме, че всички вие, американците, сте убийци под прикритие.
Мохсин Хамид
Науката се нуждае от светлината на свободното изразяване, за да процъфти. Това зависи от безстрашното поставяне под въпрос на властта и от открития обмен на идеи.
Нийл Деграс Тайсън
Опитвам се да имам смисъл да бъда видян. Понякога, когато съм навън, ще си купя сок, дори когато не съм жаден. Ако магазинът е претъпкан, дори ще отида дотам, че ще пусна дребни по пода, монети и центи ще се плъзгат във всички посоки. Всичко, което искам, е да не умра в ден, в който останах невидим.
Никол Краус
Нищо не ни е по-близо от небето. Земята е под краката ни и ние стъпваме върху нея, но небето е вътре в нас.
Никос Казандзакис
Без значение под каква система живеете, няма избягване от закона, че винаги печелят най-силните, най-жестоките и най-малко щедрите.
Ориана Фалачи
Наричайте го недостатък на характера - когато съм под атака, аз атакувам. Винаги.
Ричард Марчинко
Ние, царете, развиваме определена способност да разпознаваме обекти под носа си.
Робин Маккинли
Важен е духът тук. Времето може да е дълго, превозното средство може да е странно или неочаквано. Но ако мечтата е близо до сърцето и въображението е приложено към това, което е под ръка, всичко е възможно.
Робърт Фулам
Бих искал да срещна бог. Не за да го поставям под въпрос, просто за да видя какво представлява. Казвам го, защото не знаем какво е.
Рууд Гулит
Стихотворението идва под формата на благословия, подобно на възторг, разбиващ ума.
Стенли Кюниц
Винаги, когато пишете по тема, която поставя под въпрос статуквото, непременно ще има много хора, които се борят с проблемите.
Тед Декър
Какъвто и да е вашият доход, винаги живейте под възможностите си.
Томас Станли
Под "плосък" нямах предвид, че светът става равен. Казах, че повече хора на повече места вече могат да се състезават, да се свързват и да си сътрудничат с еднаква сила и равни инструменти от всякога. Ето защо индианец от Бангалор може да се грижи за офисната работа на американски лекари или да чете рентгеновите снимки на германските болници.
Томас Фрийдман
Един писател живее, поне в състояние на учудване. Под всяко чувство, което има към доброто или злото на света, се крие по-дълбоко учудване на всичко това. За да предаде това чувство, той пише.
Уилям Сансъм
Основното обучение SEAL е шест месеца дълги, мъчителни бягания под мекия пясък, среднощни плувания в студената вода край Сан Диего, курсове с препятствия, безкрайна гимнастика, дни без сън и винаги студени, мокри и нещастни.
Уилям Х. Макрейвън
Ние срещаме извънземни всеки ден, които имат какво да ни дадат. Те идват под формата на хора с различни мнения.
Уилям Шатнър
Забравихме ли толкова скоро онези четири години на ужасна касапница, най-голямата война на всички времена; забравили милионите мъже, които са дали живота си, които са направили върховната жертва и които днес, под почвата на Франция и Белгия, спят вечния сън?
Франк Билингс Келог
Мисля, че отношението ми към миналото е много традиционно. Не можете да игнорирате историята; не можеш да го избягаш, дори и да искаш. Можете също така да знаете откъде идвате, а може и да знаете, че всичко е направено под някакъв модел или форма.
Франк Гери
Както е известно, хората строят своя живот и определят съдбата си във вечността под влияние на идеи.
Хадън Робинсън
В ендшпила е необходимо да играеш точно и да не губиш темп: всеки ход, спечелването или спестяване на време трябва да се вземе под внимание веднага.
Хосе Раул Капабланка
Може би трябва да живееш известно време под прикритие, преди да намериш истинския си характер.
Хюго Хамилтън
Приятелството е една от най-сладките радости в живота. Мнозина можеха да се провалят под горчивината на изпитанието си, ако не бяха намерили приятел.
Чарлс Х. Спърджън
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
40
Следваща