Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грешка" - страница 36
Опасността обаче - и напоследък има признаци за това - е, че Европа започва да демонстрира връщане към по-националистически настроения. Според мен това би било голяма грешка.
Лакшми Митал
В човешката природа е да прави грешки, затова е толкова трудно да се намери правилния път сред лабиринта от противоречия.
Алфред Шклярски
Мисленето за бързо забогатяване води до три основни грешки: (1) Забъркване в неща, които не можете да разберете; (2) Рискови средства, които не можете да си позволите да загубите, тоест заети средства; и (3) Вземане на прибързани решения. Всяко от тези действия нарушава един или повече библейски принципи... Заедно те съставляват грях, наречен алчност.
Лари Бъркет
...гласът е ненадежден инструмент, съгрешава с интонации, резерви, преувеличение и двусмисленост, а грешките в телеграмата са изключени, той е мълчалив и недвусмислен, той е езикът на трагедиите и любовта.
Ларш Собю Кристенсен
Една от големите грешки на мароканския елит и елита в мюсюлманския свят беше да се страхува от консерваторите. Те се борят за своите идеи. Защо да не се борим за идеите си?
Лейла Слимани
Той направи една злощастна, но, уви, много често срещана грешка: прие благодарността за любов.
Л. П. Хартли
Много млади момичета правят тази грешка в един или друг момент – губят се в момче.
Лиза Лутц
Също така ми сигнализира, когато вдигна молив, че това е груба чернова. Това няма да отиде никъде и никой няма да го види. Имате разрешение да направите всички грешки, които искате. Сигнализира ми за свобода и сигнализира за грешки.
Лили Кинг
Аз съм собственият си шеф, моят собствен редактор, моят собствен стрелец, моят собствен писател, всичко. Това са всичко, което научих чрез опити и грешки... неуспехът в много неща ме научи как да успея в крайна сметка... търкаляш се с ударите.
Лили Сингх
Една от най-големите и често срещани грешки, които една жена прави, е да замести дейността на Бог с връзка с Него.
Линда Дилоу
Хората много лесно ми се сърдят. Мащабът на вашия гняв към мен е мярката за това колко знаете, че правите грешка.
Лора Шлезинджър
Всички родители правят грешки, всички действат различно при различни обстоятелства... Но единственото нещо, което в крайна сметка има значение, е любовта. Любовта спасява всичко...
Лоран Боти
Ако две грешки не доведат до резултат - опитай трета.
Лоурънс Питър
Така че, не е грешка да споделяте лична информация, грешка е да споделяте твърде много за себе си, тъй като това може да попречи на кариерата ви.
Лоуис Франкъл
Въз основа на собствения си опит мога да кажа, че колкото повече грешки допускате, толкова по-малко развитие получава вашата кариера.
Лоуис Франкъл
Цялата архитектура, която не изразява спокойствие, се проваля в духовната си мисия. По този начин е грешка да се изостави подслонът на стените за склонността на големи тревни площи.
Луис Бараган
Никога няма да има нови години, ако продължите да повтаряте същите грешки от старите години.
Луиш ди Камоинш
Същността на грешките е в това, че да можеш да предположиш съвършенство, когато самата идеята е невероятна.
Луиш Фиго
Разочарованията произтичат от собствените грешки Ако човек осъзнае това, той ще бъде благодарен на грешките си за това, че са му отворили очите за истинското положение на нещата, може да ги поправи и да продължи живота си.
Лууле Виилма
Способността да забравят миналото позволява на хората постепенно да се освободят от болката, която някога са претърпели; но също така често ги кара да повтарят грешките на своите предшественици.
Лу Сюн
Не се страхувайте от деца, които обичат и остават верни на кръвни роднини. Това означава, че и те ще могат да ви обичат и ще ви бъдат верни от дъното на сърцето си, освен ако, разбира се, не повторите типичната грешка, поставяйки детето пред избор: в крайна сметка кои са ИСТИНСКИ, най-скъпи за вас, правилни родители - ние или те?
Людмила Петрановска
Живеем с решенията, които вземаме, Бил. Това е храбростта. Стоейки до последствията от грешките си.
М. Л. Стедман
Предишна
1
...
35
36
(Текуща)
37
...
40
Следваща