Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грешка" - страница 32
Изберете да бъдете по-скоро търсач на любов, отколкото като откривател на грешки.
Джералд Джамполски
Не можете да обърнете внимание на грешките си. Днес направих грешка, вчера направих грешка. Мисля, че е... много важно да се игнорира негативното.
Джери Рубин
Никъде не можем да се скрием от грешките на младостта.
Джеси Андрюс
Грешките в преценката са най-добрите учители в света и ако решите да се поучите от тях, тогава ще започнете да се доверявате на себе си и да разбирате, че правилно или неправилно сте били решителни и сте продължили напред.
Джефри Гитомър
Най-голямата грешка, която бизнесът прави, е рекламирането, преди да са станали добре известни.
Джефри Гитомър
Грешките са неизбежен страничен продукт на активните хора, които се стремят към високи резултати.
Джефри Дж. Фокс
Не вярвайте на подчинен, който никога не е отбелязал грешка на своят шеф.
Джим Колинс
Вие не сте грешка. Вие не сте проблем за решаване. Отнасяйте се с възмутителна доброта от днес.
Джинийн Рот
Счита се, че медицинските грешки в болниците причиняват над 400 000 смъртни случая годишно само в САЩ - което го прави третата водеща причина за смърт след сърдечни заболявания и рак - с още 4–6 милиона случая на сериозни вреди.
Джо Марчант
Вината казва, че съм направил нещо нередно; ... срам казва, че нещо не е наред с мен. Вината казва, че съм сгрешил; ... срамът казва, че съм грешка. Вината казва, че направеното не е било добро; ... срамът казва, че не съм добър.
Джон Брадшоу
Срамът ни казва за нашите граници. Срамът ни държи в нашите човешки граници, давайки ни да разберем, че можем и ще правим грешки и че се нуждаем от помощ. Срамът ни ни казва, че не сме Бог. Здравият срам е психологическата основа на смирението. Той е източникът на духовност.
Джон Брадшоу
Мъдростта обръща поглед към живота ви и осъзнава, че всяко едно събитие, човек, място и идея е част от усъвършенстваното преживяване, от което се нуждаете, за да изградите мечтата си. Нито едно не беше грешка.
Джон Демартини
Да си признаваш своите грешки е висше мъжество.
Александър Бестужев
Не повтаряйте грешките на глупаците - не търсете директни връзки! Шивачите имат поговорка: ако клиент поръча два чифта панталон за костюм, това не означава, че той има четири крака!
Александър Галич
Добре е да правите грешки, стига да разберете бързо.
Джон Мейнард Кейнс
Желанието да се провери е най-големият източник на грешка за цялото човечество, както веднъж ми каза един философ.
Джон Мадокс Робъртс
Десет географи, които смятат, че светът е плосък, ще се стремят да засилят грешките един на друг... Само моряк може да ги оправи.
Джон Ралстън Сол
Добрите хора не правят по-малко грешки, а просто умеят да се извиняват.
Джонатан Сафран Фоер
Едно от нещата, които са особено ценни за работата в Епъл, е, че много от нас в дизайнерския екип са работили заедно повече от 15 години и има чудесно нещо в ученето като група. Основна част от това е да правим грешки заедно.
Джони Айв
Когато вече не правиш грешки, преставаш да се усъвършенстваш.
Джордж Р. Р. Мартин
Това, за което най-много съжалявам в живота си, са грешките в добротата. Онези моменти, когато друго човешко същество беше там, пред мен, страдаше и аз реагирах... разумно, сдържано, леко.
Джордж Сондърс
Това, за което най-много съжалявам в живота си, са грешките в добротата.
Джордж Сондърс
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
40
Следваща