Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грешка" - страница 31
Понякога не просто искате да рискувате да направите грешки; всъщност искате да ги направите - макар и само за да ви даде нещо ясно и подробно за поправяне.
Даниъл Денет
Основният трик за правене на добри грешки е да не ги криете - особено не от себе си. Вместо да се отвърнете в отричане, когато сгрешите, трябва да станете ценител на собствените си грешки, като ги обръщате в ума си, сякаш са произведения на изкуството, което по някакъв начин са.
Даниъл Денет
Правете каквото не можете и изпитайте красотата на грешките, които допускате.
Даниъл Пинк
... единственият начин да станеш мъдър - да правиш грешки.
Дарън Шан
На нейната възраст вече ясно знаете кога един мъж лъже и кога казва истината. Предимството да остарееш, тя се подсмихва на себе си. Опит, син на трудни грешки.
Даря Дезомбре
Повярвайте ми, знам, че можете да правите грешки с пари и въпреки това да отглеждате умни деца. Можете да започнете нова семейна традиция да боравите с парите по правилния начин.
Дейв Рамзи
Една от най-разпространените грешки е да вярваме, че нашата визуална система дава вярно представяне на това, което е "там", по същия начин, както би направила филмова камера.
Дейвид Игълман
Произходът на мозъчните заболявания в много случаи е предимно диетичен. Въпреки че няколко фактора играят роля в генезиса и прогресията на мозъчните разстройства, до голяма степен многобройните неврологични страдания често отразяват грешката да се консумират твърде много въглехидрати и твърде малко здравословни мазнини.
Дейвид Пърлмътър
Атлантида беше едно име за древна цивилизация, която премина през ужасна катастрофа и че сега имаме възможността да не повтаряме същите грешки. Имаме възможността да използваме нашата технология отговорно и да управляваме земята, вместо да я насочваме към нейното собствено унищожение.
Дейвид Уилкок
Емоционалните вампири никога не порастват. През целия си живот те се възприемат като жертви на съдбата и непредсказуемостта на другите. Нещата се случват и те просто реагират на тях. В резултат на това те нямат възможност да се учат от грешките си и просто продължават да правят едни и същи отново и отново.
Албърт Дж. Бърнстайн
Като честно признавате миналите си грешки, но никога не се самоосъждате за тях, можете да се научите да използвате миналото си за собствена бъдеща полза.
Албърт Елис
И точно както две грешки не правят добро, яростта срещу нарушителите е може би най-лошият начин да се опитате да ги поправите.
Албърт Елис
Съветът на Бил Гейтс никога не е бил моят Свещен Граал. Грешките ми по пътя ми да стигна до него бяха това, което ме промени най-много.
Алекс Банаян
Да, опасявам се, че си прав. Пробите и грешките не са лош начин да научите как да построите самолет, но може да бъде катастрофален начин да научите как да изградите цивилизация.
Дениъл Куин
Единственият начин да избегнете грешките е да ги откриете, а единственият начин да намерите грешка - да бъдете свободни в изследванията.
Робърт Опенхаймер
Не всички хора притежават силен дух. Някои отпускат ръце и правят най-страшната грешка в живота.
Джей Ашър
Според мен застъпването, допускането и практикуването на психиатрични и психоаналитични догми в църквата е толкова езическо и еретично (и следователно опасно), колкото и разпространението на ученията на някои от най-странните култове. Единствената жизненоважна разлика е, че култовете са по-малко опасни, тъй като техните грешки са по-разпознаваеми.
Джей Е. Адамс
Виетнам беше ужасна грешка за САЩ. Но подобно на Ирак, Виетнам беше лошо избрано бойно поле в по-голям конфликт с тоталитаризма, който Америка нямаше друг избор, освен да го преследва.
Джейкъб Уайсбърг
Повечето интуитивни идеи трябва да бъдат изяснени, така че има процес на опит и грешки.
Джеймс Редфийлд
Градовете са огромна лаборатория за опити и грешки, неуспехи и успехи в градоустройството и дизайна на града.
Джейн Джейкъбс
Копнежът по нещо, което някога сте имали, е грешка, защото снимките в съзнанието ви никога не са същите като това, за което копнеете.
Джейн Ъркхарт
Разсъдливост ще придобиеш с опита, а него след грешките.
Джейсън Стейтъм
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
40
Следваща