Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Грешка"
Най-голямата грешка, която може да направиш през живота, - през цялото време да се боиш да не направиш грешки.
Елберт Хъбард
Всеки може да сгреши, но само глупакът упорства в грешката си.
Цицерон
Умните хора се учат от всичко и всички. Обикновените хора се учат от грешките си. Глупавите хора знаят всичко.
Сократ
Всички ние сме умни, когато трябва да даваме съвети, но когато трябва да избягваме грешките си, не сме нищо повече от деца.
Менандър
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно умен, за да ги поправи.
Джон Максуел
Най-голямата грешка - да се опитвате да бъдете по-приятни отколкото сте.
Уолтър Бейджхот
Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.
Йордан Радичков
Не пренебрегвай враговете си; те първи забелязват грешките ти.
Антистен
Историята се повтаря и това е една от грешките на историята.
Кларънс Дароу
Опит е името, с което много хора наричат грешките си.
Оскар Уайлд
Не е особено мъдро да бъдеш уверен в собствената си мъдрост. Необходимо е да помниш това, че и най-силния може да прояви слабост, а и най-мъдрия може да допусне грешка.
Махатма Ганди
Нищо не е по-непоносимо от необходимостта да признаеш собствените си грешки.
Лудвиг ван Бетховен
Войната в по-голямата си част представлява каталог на груби грешки.
Уинстън Чърчил
Ако трябваше да започна отначало, аз бих направила същите грешки, но по-бързо.
Талула Банкхед
Няма по-голяма грешка, от това да прескочиш пропастта с два скока.
Дейвид Лойд Джордж
Да се направи грешка е да изпиташ неуспех, да съжаляваш, но да знаеш истината и да не я следваш е престъпление.
Джузепе Мацини
Без музика животът щеше да е една грешка.
Фридрих Ницше
Да се правят грешки е по-добре, отколкото бездействие.
Били Джо Армстронг
В живота всеки трябва да направи собствени грешки.
Агата Кристи
Аз съм егоистка, нетърпелива и малко несигурна. Правя грешки, извън контрол съм и понякога трудно се справям. Но ако не можете да се справите с мен в най-лошия ми случай, тогава сте сигурни, че по дяволите не ме заслужавате.
Мерилин Монро
Стремежът към мир и прогрес не може да приключи след няколко години нито в победа, нито в поражение. Стремежът към мир и прогрес, с изпитанията и грешките, успехите и неуспехите си, никога не може да бъде облекчен и никога не изоставен.
Даг Хамаршелд
Не бива да поглеждаме назад, освен ако не извличаме полезни уроци от минали грешки и с цел да печелим от скъпо купен опит.
Джордж Вашингтон
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
40
Следваща