Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вяра" - страница 33
Когато имаме вяра в ангелите, те наистина освобождават.
Кайл Грей
Вярата не е предположението, че нещо може да е истина, а увереността, че някой е там.
Митрополит Калистос Уеър
Ван Кесел беше необикновен човек. Той имаше огромно сърце. Той беше дълбоко набожен, но тази вяра беше изградена върху идеята, че хората са добри, че светът и животът са красиви и пълни с чудеса, че Бог е топло, любящо присъствие, което толерира нашите човешки ексцентричности и несъвършенства. Той недвусмислено вярваше в небето.
Карл Хофман
Да се изправиш пред личните истини и да се прочистиш от зависимости или манипулативни навици изискват сила, смелост, смирение, вяра и други качества на издръжлива душа, защото ти не просто променяш себе си; вие променяте вашата вселена. Вашата душа е компас. Променете една координата в духовния си компас и ще промените цялата си посока на живот.
Каролайн Мис
Всеки избор, който правим, съдържа енергията на вярата или страха и резултатът от всяко решение отразява до известна степен тази вяра или страх. Тази динамика на избор гарантира, че не можем да избягаме от себе си или от нашите решения.
Каролайн Мис
Вярата във всичко, било то положително или отрицателно, дава резултати. Вярата в страха генерира разрушителни резултати, започвайки с разпадането на способността ни да се свързваме уверено с външния свят.
Каролайн Мис
Оцеляването активира чудеса, когато човек разчита на благодатта на надеждата и вярата.
Каролайн Мис
Вярата е силата да се изправите срещу лудостта и хаоса на физическия свят, като същевременно държите на позицията, че нищо външно няма власт над това, което небето има предвид за вас.
Каролайн Мис
Със своята невинност и доброта, с безграничната си способност да прощават и с чистата сила на вярата и надеждата си децата изкупват родителите си, извеждайки най-доброто от себе си.
Кас Сънстейн
Ако чета Библията, мога да намеря и няколко тежки присъди. С всяка религия може да бъде злоупотребявано. Тук не говорим за религия и вяра. Говорим за политизиране на исляма и, между другото, той преди всичко оказва натиск върху мнозинството мирни мюсюлмани, които живеят тук, в Германия.
Алис Шварцер
Както водата изменя своята форма в зависимост от съдът, така молекулите на нашите клетки променят положението си незабавно и спрямо вашата вяра. Където има вяра, там, като правило е и истината.
Кацудзо Ниши
Винаги е горчиво да наблюдаваш как вярата ти в късмета отмира пред очите ти и хората, обикновено толкова изобретателни и изобретателни, изведнъж замълчават, неспособни да кажат нищо.
Кейлъб Кар
Както върви семейството, така върви и вярата; каквато е вярата, такава е и културата.
Кенет Л. Джентри
Имам повече вяра в пушката си от всеки мъж, това е сигурно.
Керелин Спаркс
Предполагам, че дори можете да спорите, че самият акт на разказване на история е акт на вяра...
Ким Райт
Вярата ми е достатъчно голяма, за да приема всички Божии чудеса.
Кирстен Милър
Ето защо, Ричард, аз ценя вярата и мразя религията. Първото прави мъжа по-голям, второто го паникьосва. Вярата е интимен въпрос. А интимността по дефиниция не е колективен въпрос.
Клара Дюпон-Моно
През 20-те си години, когато започнах да пътувам из Европа, намерих утеха в религиозните картини. Въпреки че собствената ми вяра в католическата догма беше разклатена и отслабена, установих, че красотата и богатството на изкуството все още ме държат.
Колм Тойбин
Не можем да си позволим да позволим на международната общност и света да загубят вяра в дипломатическия път.
Кондолиза Райс
Ако вярата ти е достатъчно силна, тя ще бъде изцелена. Ако съм го чувал веднъж, чувал съм го хиляди пъти. Проблемът е, че когато някой ви каже това, той не ви моли да вярвате в Божията сила; те ви молят да повярвате в силата на собствената си вяра. И дори не мога да се преструвам, че моята вяра в синапено семе отговаря на обещанията на Бог.
Кристи Уилсън Бийм
Вашата вяра или неверие няма да превърнат думите ми в лъжа. Истината винаги ще бъде вярна.
Кристин Каст
Дръжте се здраво за вярата си и своето представяне за честа, и другите ще се отнасят към вас с уважение.
Кристофър Паолини
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
40
Следваща