Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 9
Ти си лед и огън докосването на теб изгаря ръцете ми като сняг.
Еми Лоуел
Страхотното готвене е благоприятствано от подготвените ръце.
Жак Пепен
Навремето щях да изследвам на ръка. Сега можете да получите търговски софтуер, който върши работата вместо вас.
Кевин Митник
В ръцете на великия поет думите имат начини да ни засягат по начини, които не разбираме.
Кенет Брана
Дойде време, когато рекламата в някои ръце достигна статута на наука.
Клод Хопкинс
Ръцете са визитната картичка на момичето; Шията е нейният паспорт; Гърдите са задграничен паспорт.
Коко Габриел Шанел
Песимистът чака по-добри времена и очаква да продължи да чака; оптимистът работи с най-доброто, което е под ръка сега, и продължава да създава по-добри времена.
Крисчън Ларсън
Технологията е разрушителна само в ръцете на хора, които не осъзнават, че са един и същ процес като Вселената.
Алън Уотс
От ръцете на смъртта хората взимат безсмъртието.
Леся Украинка
Всеки атом в тялото ви идва от звезда, която е експлодирала. и, атомите в лявата ти ръка вероятно са дошли от звезда, различна от дясната ти ръка. наистина е най-поетичното нещо, което знам за физиката: всички вие сте звезден прах.
Лорънс M. Краус
Никога нищо не се вписва в дланта толкова перфектно, или се чувства толкова добре, или вдъхновява толкова много предпазен инстинкт, както ръката на дете.
Грегъри Дейвид Робъртс
Никога няма да се предам в ръцете на старостта, докато не остарея. Аз не съм стара все още.
Тина Търнър
Гласът е подарък за човека; той трябва да бъде ценен и използван, за да се изяви колкото се може по-пълно човешката реч. Безсилието и тишината вървят ръка за ръка.
Маргарет Атууд
Бих дал дясната си ръка, за да си служа еднакво добре и с двете.
Йоги Бера
Понякога, ако искате да видите промяна към по-добро, трябва да вземете нещата в свои ръце.
Клинт Истууд
Мисля, че някои владетели биха отрязали ръцете на поданиците си, ако не им бяха потребни за ръкопляскане.
Станислав Йежи Лец
Когато врагът потрива ръце, е дошъл твоят миг! Нали твоите са свободни. (837)
Станислав Йежи Лец
Обикновено пиша на ръка. Дори не печатам на машина.
Джон льо Каре
Поклоните са съставна част от спектакъла. От кометата поне опашката трябва да остане в ръцете на зрителя.
Мая Плисецкая
И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта.
Пиер-Огюст Реноар
Странно как насилието и хумора често вървят ръка за ръка, нали?
Дан Симънс
Гребящият от жараватa с чужди ръце после своите ще прогори.
Александър Суворов
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
41
Следваща