Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 8
Можете да започнете от никъде и с нищо. Вземете за пример мен. Израснал съм в бедно семейство, нямах баща, живеехме на социални помощи. Но работа, работа, работа, жертва, жертва, жертва и ето аз съм пред вас: успял човек, който е държал ръката на Брус Лий.
Чък Норис
По-добре бих умрял, но никога не бих си позволил да вдигна ръка срещу жена или дете.
Шарук Кхан
Когато беше тъмно, винаги носеше слънцето в ръка за мен.
Шон О'Кейси
Невъзможно е да се докосне с една ръка вечността, а с другата суетното ежедневие.
Юкио Мишима
И ние, момчетата, ще имаме своите победи. Основното е, че те не са били с оръжие в ръце.
Юрий Никулин
Знаем, че не можем да засаждаме семена със затворени юмруци. За да сеем, трябва да отворим ръцете си.
Адолфо Перес Ескивел
Каква беше появата на Бог Отец? Като този на човек... Бог има подобие на пръсти и ръце и лице.
Бени Хин
Бебешките кърпички са чудесни за всичко! За изтриване на дупетата на бебетата, като средство за премахване на грим за очи, за избърсване на плота, за почистване на ръцете ми на летището, точно всичко.
Бетани Франкел
Срамът мрази, когато протегнем ръка и разкажем историята си. Мрази да има увити думи около него - не може да оцелее, ако бъде споделено. Срамът обича тайната. Когато погребем историята си, срамът метастазира.
Брене Браун
Броят на интервютата, които съм давал, може да се брои на пръстите на ръцете ми.
Вангелис
Радостта от писането. Силата на запазването. Отмъщение на смъртната ръка.
Вислава Шимборска
Човек рядко разпознава дявола, когато полага ръка на рамото.
Алберт Шпеер
Странно да си мисля, че парчето от вас, което познавам най-добре, вече е мъртво. Клетките на повърхността на кожата ви са тънки и плоски, без кръвоносните съдове или нервните окончания. Мъртви клетки, най-дебели на дланите на ръцете и стъпалата.
Джанет Уинтерсън
И колкото и нелепо да звучи, понякога всичко, от което всеки от нас има нужда в живота, е някой да ни държи за ръка и да върви до нас.
Джеймс Фрей
Усещането за ръце около мен, за любов в сърцето ми, то беше по-силно от всяко негативно, което знаех, че съществува в света за мен. Това чувство на любов уби всичко.
Джеймс Фрей
Единственото, което ми е нужно е духовно спокойствие и пари, които ми позволяват нищо да не правя и които винаги ще са ми под ръка, ако поискам нещо да направя.
Джордж Харисън
Приятел, който е далеч, понякога е много по-близо от този, който е под ръка. Не е ли планината далеч по-възхитителна и по-ясно видима за този, който преминава през долината, отколкото за тези, които обитават планината?
Джубран Халил Джубран
От двете главни награди на живота, красота и истина, намерих първата в любящо сърце, а втората в ръката на работника.
Джубран Халил Джубран
Прокарайте ръка през косата си, както правят белите момчета, въпреки че единственото нещо, което лесно минава през косата ви, е Африка.
Юнот Диаз
Бавно Анна вдигна ръка към муцуната му и започна да драска онова място зад ухото, където големите кучета пазят душата си.
Ева Ибътсън
Зимата е време за комфорт, за добра храна и топлина, за докосване на приятелска ръка и за беседа до огъня: това е времето за дома.
Едит Ситуел
Ръката ми върши работа и не е нужно да мисля; всъщност, ако си мисля, това ще спре потока. Това е като язовир в мозъка, който се спуква.
Една О'Брайън
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
41
Следваща