Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 7
Не само любовта към себе си и любовта към другите вървят ръка за ръка, но в крайна сметка те са неразличими.
Морган Скот Пек
Държането за ръце, например, е начин да запомните какво е чувството да не казвате нищо заедно.
Никол Краус
...Средно седемдесет и четири вида изчезват всеки ден, което беше една добра причина, но не и единствената да държим нечия ръка...
Никол Краус
Витгенщайн веднъж е написал, че когато окото види нещо красиво, ръката иска да го нарисува. Иска ми се да можех да те нарисувам.
Никол Краус
Дори когато загубим ръка или крак, сме не по-малко, а повече. Човешкият опит тежи повече от човешката тъкан.
Огастин Бъроуз
Боже, чувствах се сигурен, нямаше нищо против, че не стиснах ръцете си, за да се моля. Бях небрежен, но бях искрен. Знаех, че Бог съществува като правилния отговор в гърдите ми.
Огастин Бъроуз
Великото изкуство да подчинявате хората се заключава в умението да ги вземате с добра ръка.
Оноре Габриел Рикети дьо Мирабо
За хората, които творят и пишат, смятам че наистина бликва - просто се стича от главата в ръката им и те го записват. Просто е.
Пол Маккартни
Всички ние сме играчки в ръцете на съдбата.
Ричард Шеридан
Всеки път, когато мъжете вземат закона в свои ръце, губещият е законът. А когато законът загуби, свободата изчезва.
Робърт Кенеди
Ние със собствените си ръце построихме стена между себе си и слушателите. Нужно беше да бъдем по-скромни и да не изнасяме по стадионите концерти. Стадион от фанатици ти носи пари, но не носи разбиране на твоята музика.
Роджър Уотърс
Не бъдете отхвърлени. Ако видите Него, Който стои на брега, протягайки ръцете Си, за да ви приветства на сушата, вие бихте преминали не само през море от злини, но и през самия ад, за да бъдете с Него.
Самюел Ръдърфорд
Проблемът не е да се научим да обичаме човечеството, а да се научим да обичаме онези членове на него, които случайно са ни под ръка.
Самюъл Дилейни
Съдбата на твоето сърце в твои ръце, и никой друг няма право на това.
Сара Десен
Всяка роза е автограф от ръката на Всемогъщият Бог.
Теодор Паркър
Но аз съм убеден, че онези евреи, които днес стоят настрана със злобна усмивка и с ръце в джобовете на панталона си, също ще искат да живеят в нашия красив дом.
Теодор Херцел
Хвани ръката ми. Ще вървим пеша. Ще вървим само пеша. Ще се насладим на нашата разходка, без да мислим да пристигаме някъде.
Тик Нят Хан
Когато човек протяга ръка, за да помогне на друг, той се докосва до лика на Божеството.
Уолт Уитман
Измивам ръцете си на онези, които си представят, че бърборенето е знание, мълчанието е невежество, а привързаността е изкуство.
Джубран Халил Джубран
Погледнах ръцете си, за да видя дали съм същият човек.
Хариет Тъбман
Ще дойдеш ли с мен, мили Читателю? Аз ви благодаря. Дайте ми ръката си.
Хауърд Пайл
Предполагам, че компютърът е способен на повече от човешка ръка. Но аз съм на твърде много години, за да се убедя в това.
Хаяо Миядзаки
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
41
Следваща