Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 5
Възпитанието на хората и по-специално средствата за масово влияние - пресата, радиото, телевизията и филмите - трябва да бъдат в ръцете на хора, чийто добър ислямски морален и интелектуален авторитет е безспорен.
Алия Изетбегович
Знам защо съм тук и единствената ми истинска целенасочена цел е да живея всеки ден пълноценно и да се опитвам да почитам Бог и да бъда насърчение за другите. Това, което носи бъдещето, е здраво в Божиите ръце и аз съм много щастлив от това!
Кен Хенсли
Ръчно в ръка с националистическия икономически изолационизъм, милитаризмът се бори за поддържане на суверенната държава срещу маршът напред на интернационализма.
Кристиан Лоус Ланге
Когато си специален за котка, ти си специален. Тя ви носи дарбата на нейното предпочитание към вас, гледката към вас, звука на гласа ви, докосването на ръката ви.
Лестър Пиърсън
Повечето хора са грубовати. Ако един мъж си сложи ръката върху женски задник, то всяка по-отракана жена може да се справи с това. И това е комуникация. Не можем ли да се държим по-приятелски?
Джеръми Айрънс
Всичко е в ръцете на човека, затова те трябва да се мият често.
Станислав Йежи Лец
Бъдещето принадлежи на превантивната медицина. Тази наука, вървейки ръка за ръка с лечебната, ще донесе несъмнена полза за човечеството.
Николай Пирогов
Проблемът с невидимата ръка, която често изглежда невидима е, че понякога тя просто не е там.
Джоузеф Стиглиц
Богатство - това са спестяванията на много хора в ръцете на един.
Юлиан Тувим
Ние винаги се държим за ръце. Ако аз я пусна, тя тръгва да пазарува.
Хени Янгмен
Майчините ръце са направени от нежност и децата спят спокойно на тях.
Виктор Юго
Забелязали ли сте, че любовта е мълчание? Това е, когато държите ръката на любимия човек, когато гледате детето с любов, когато попивате красотата на вечерта. Любовта няма нито минало, нито бъдеще, така както необикновеното състояние на мълчанието се намира извън времето.
Джиду Кришнамурти
Лекаря трябва да притежава поглед на сокол, ръка на девойка, мъдрост на змия и сърце на лъв.
Авицена
Винаги казвам на децата си, че ако залегнеш, хората ще стъпват върху теб. Но ако продължиш да се катериш, все някой, винаги, ще ти подаде ръка. Винаги. Но трябва да продължиш да танцуваш, да мърдаш краката си.
Морган Фрийман
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга.
Наполеон Бонапарт
Хвани ме за ръка и ме преведи през тази нощ. За да не чувствам, че съм сам.
Рей Бредбъри
Казах на лекаря, че съм си счупил ръката на две места. Той ме посъветва да си я държа по-далеч от тях.
Родни Дейнджърфийлд
Телевизията, е най-силното взаимодействие на хората, сега намираща се в ръцете на тези, които съвършено безотговорно се отнасят към своята роля в обществото.
Сергей Капица
Лейбъристката партия е демократична социалистическа партия. Той вярва, че със силата на нашите общи усилия постигаме повече, отколкото постигаме сами, за да създадем за всеки от нас средствата за реализиране на истинския си потенциал и за всички нас общност, в която силата, богатството и възможностите са в ръцете на мнозина, а не на малцината.
Тони Блеър
Ако не действаме сега, не можем да задържим тези хора там завинаги. Не можем да чакаме вечно. Ако не действаме сега, тогава ще се върнем към това, което се е случило преди и тогава, разбира се, всичко започва отново и той продължава да разработва тези оръжия и това са опасни оръжия, особено ако попаднат в ръцете на терористи, които знаем, че искаме да използваме тези оръжия, ако могат да ги получат.
Тони Блеър
Имам чувството, че съм в ръцете на Черния Исус, а той е бил с мен през целия си живот, за да ме води там, където трябва да бъда.
Тупак Шакур
Това, което не може да се каже, може да бъде написано. Защото писането е мълчалив акт, труд от главата до ръката.
Херта Мюлер
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
41
Следваща