Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 30
Чувствах, че съм загубил нещо. Но не нещо глупаво, като ключовете или дъвката ми; по-скоро като ръката или крака ми, нещо, което наистина имаше значение. Като нещо, без което бих могъл да живея, но би направило живота много по-труден, ако липсваше. И животът е достатъчно труден. Животът е достатъчно труден с всичко, което ни е дадено.
Джеймс Фрей
Психиката е лесно запалим материал. Така че ние винаги обвиваме нещата в азбест, поддържайки нашите образи и фантазии на една ръка разстояние, защото те са толкова пълни с любов.
Джеймс Хилман
В края на своят живот Фройд отпусна ръце, казвайки, че при целият си интерес към своят метод на психоанализа и интерпретация той е достигнал до извода, че лекува само любовта.
Джеймс Холис
Исках да разбера какво е да бъдеш двойка, как да се държиш достатъчно, за да вземеш ръката на друг човек и да прескочиш бездната.
Дженифър Уайнър
Книгата е повече от сумата от нейните материали. Това е артефакт на човешкия ум и ръка.
Джералдин Брукс
Обичам да ям пиле с голи ръце. Кара ме да искам да ръмжа на хората, дори повече от обикновено.
Джери Смит-Реди
Късмета реално съществува. Той върви ръка за ръка с усърдната работа.
Джеси Ливърмор
Но с твоята книга в ръка, аз съм готов да лежа тук, колкото искам, при условие че ми донесат портокалово желе.
Джесика Брокмол
Да излезеш и да се запознаеш с деца, които имат моите книги в ръце си, е нещо невероятно.
Джеф Кини
С безсрамната реакция на дете тя протегна ръка, за да докосне лицето му, за да види дали белегът е различен.
Джийн М. Оел
Тя се наведе и взе животното на ръце, а той веднага се качи на раменете й, увит около врата й като шал от козина, и измърка.
Джил Мърфи
Знам нещо за изпълнението. Знам, че когато изглежда, че лавината е на път да се преобърне над вас, вие се изправяте срещу нея и държите двете ръце да плуват възможно най-силно. Усмихвате се и го продавате.
Джилиан Лорън
Трябва да протегнеш ръка на приятелство в цялата пътека и във философиите в тази страна.
Джо Байдън
Изследванията ни казват, че лъжците са склонни да жестикулират по-малко, да пипат по-малко и да движат ръцете и краката си по-малко, отколкото честните хора.
Джо Наваро
От едната страна на мозъка му логиката стоеше на един стол и размахваше ръце, за да привлече вниманието му. От другата страна похотта и копнежът потъркаха ръцете си в нечестиво очакване.
Джоана Шуп
Не желая моето щастие напълно да зависи от друг човек. Не желая да стана играчка в ръцете на съдбата.
Джоджо Мойс
Ако парещ горещ картоф падне в ръцете ви, ще го пуснете възможно най-скоро. Направете същото с негативните деструктивни мисли - просто ги освободете възможно най-бързо.
Джон Асараф
Всичко се състои от абсолютно едно и също нещо, независимо дали е вашата ръка, океан или звезда.
Джон Асараф
Тези, които не знаят как да готвят, имат трогателна вяра в готварските книги. Те вярват, че ако имате под ръка рецепта, останалото е въпрос на буквално спазване на инструкциите. Но готварската книга е нещо като поредица от пособия за секс: ако имате нужда от нея, очевидно имате проблем с това.
Джон Бакстър
И той ще продължи да върви свободно през цветния ад, който е създал със собствените си ръце.
Александер Сьодерберг
Каква полза от острия меч, ако е в ръцете на страхливец.
Александър Ковтик
Хората живеят в дълбок мрак, но в голямата си част те не се безпокоят от това, накъде отива страната им и са с твърдото убеждение, че с нея никога нищо не се случва. Именно такава жизнена позиция е била възпитана при голяма част от населението и тази позиция пряко играе в ръцете на тайното правителство.
Джон Колман
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
41
Следваща