Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 3
Надеждата и страхът винаги вървят ръка за ръка като професионален комедиен дует.
Боб Дилън
Кой си ти, че да съдиш живота, който аз живея? Аз не съм съвършен и не искам да бъда! Преди да сочиш някого с пръст, увери се, че твоите ръце са чисти!
Боб Марли
За един неискрен човек цялата вселена изглежда измамна - тя не е осезаема, тя се превръща в нищо под ръцете му. И самият той, доколкото се показва в лъжлива светлина, се превръща в сянка или престава изобщо да съществува.
Натаниел Хоторн
Мястото, от което да започнете да подобрявате света, е вашата собствена душа, глава и ръце.
Робърт М. Пърсиг
Свирене на пиано - движение на пръстите на ръцете; изпълнение на пиано - движение на душата. Обикновено чуваме само първото.
Антон Рубинщайн
Сатанизмът не е религия с бяла светлина; това е религия на плътта, земното, плътското - всичко това се управлява от Сатана, олицетворение на Пътя на лявата ръка.
Антон Шандор Ла Вей
Скритата ръка на пазара никога няма да работи без скрит юмрук.
Томас Фрийдман
Истинското геройство не е в ръцете, а в сърцето и главата.
Херман Мелвил
Ако имате алергия към нещо, то е по-добре да го взимате в ръце, особено ако това е котки.
Даниъл Хандлър
Училището е работилница, където се формира мисълта на подрастващото поколение, и трябва да го държите много здраво, ако не искате да изпуснете бъдещето от ръцете си.
Анри Барбюс
Еволюцията бе направила цивилизацията управител на тази планета. Стотици хиляди години по-късно управителят се оказа не помощник, а разрушител на еволюцията, не изцелител, а паразит. Затова еволюцията си взе обратно своя дар, пренебрегна цивилизацията, спаси планетата от разума и я положи в ръцете на любовта.
Ричард Бах
Идеите – това са капитали, които донасят проценти само в ръцете на таланта.
Антоан дьо Риварол
По-добре се погрижи за мен, Господи, ако ли не ще ме получиш в ръцете си" - "You better take care of me Lord, if you don't you're gonna have me on your hands.
Хънтър Томпсън
Установих, че късметът е предсказуем - ако искаш повече късмет, не стой със скръстени ръце.
Брайън Трейси
И помни: Не можеш да изкачиш стълбата на успеха с ръце в джобовете!
Арнолд Шварценегер
Великите хора често са загивали от ръцете на безделници.
Уилям Шекспир
Огромното богатство върви ръка за ръка с голяма отговорност, задължения за споделяне с обществото и осигуряване на най-доброто разпределение на тези средства на тези, които се нуждаят от тях.
Бил Гейтс
Може би е исторически вярно, че нито един обществен ред никога не загива, освен от собствената си ръка.
Джон Мейнард Кейнс
Неограничената власт в ръцете на ограничени хора винаги води до жестокост.
Александър Солженицин
Волята е способна да измени даже линиите на нашите ръце.
Жан Кокто
Аз съм човек на библиотеката, човек на книгата втора ръка.
Джон льо Каре
Само ръката на приятел може да извади тръна от сърцето.
Клод Адриан Хелвеций
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
41
Следваща