Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 29
Изглеждаше, че не чувствам ръцете или краката си. Едва дишах. Беше толкова гадно, сякаш някой ме удряше с бейзболна бухалка. Само отвътре. И това е сто пъти по-лошо.
Горан Войнович
Индустрията на дребно има собствено главоболие: губи 16 милиарда долара годишно за клиенти, които купуват дрехи, носят ги с прибрани етикети и връщат тези дрехи втора ръка за пълно възстановяване.
Дан Ариели
Хората са като човек с много глави, много ръце и много крака.
Дан Лунгу
Чувствах се като изключителен герой. Бях само на пет-шест и имах цял живот имах в ръцете си. Дори да бях карал каретата на слънцето, нямаше как да се почувствам по-добре.
Дарио Фо
Те, които са пострадали толкова много от ръцете на хората, никога не губят способността да прощават, въпреки че като слонове никога няма да могат да забравят.
Дафни Шелдрик
Сянката не е проблем, който трябва да бъде решен, или враг, който трябва да бъде покорен, а плодородно поле, което трябва да се обработи. Когато заровим ръце в богатата му почва, ще открием мощните семена на хората, които най-много желаем да бъдем.
Деби Форд
Най-лошото нещо, което можете да направите, е да отпуснете ръцете си!
Дейвид Еберсхоф
Никога дори за миг не си мислете, че просто като замахнете с ръце в една посока, можете по магически начин да ги накарате да правят каквото искате.
Дейвид Уебър
Джон се надигна и намери пушка пред лицето си в ръцете на най-лошия си враг - себе си.
Дейвид Уонг
Войниците с желание, понякога глупаво, рискуват собствения си живот, за да пазят другарите си извън вражеските ръце.
Алекс Беренсън
Хората, които никога не сте познавали и никога няма да разберете, ще дойдат на свой ред с това, което сте имали веднъж в ръката си. В това няма новини.
Алекс Милър
Пет отрязани пръста не правят ръка.
Дениъл Куин
Всички пътеки лежат заедно в божията ръка като безкрайно изплетена мрежа, а твоята и моята не са по-големи или по-малки от тези на бръмбарите, катериците или врабчетата. Всички са държани заедно.
Дениъл Куин
Хаос и любов, когато са ръка за ръка и о, славната благодат на света заради това.
Дж. Р. Уорд
Харесва ми да чета и играя видеоигри. Обичам да работя от дома. Там винаги има къде да сложа ръцете си.
Джак Блек
Аз бях мястото, където се закотвихте. Аз бях дълбоката вода, където можеше да си безтегловност. Аз бях повърхността, където видяхте собственото си отражение. Загребвахте ме в ръцете си.
Джанет Уинтерсън
Женственият страх е магнит, той привлича не само погледи, но и мъжки ръце, безмилостни, като Божиите. Надявам се, че още не знаете това.
Джанет Фич
Не всички хора притежават силен дух. Някои отпускат ръце и правят най-страшната грешка в живота.
Джей Ашър
Господ не винаги премахва източниците на стрес в живота ни... но Той винаги е там и се грижи за нас. Можем да усетим Неговите ръце около нас в най-тъмната нощ.
Джеймз Добсън
Това, което прави смелостта на мъжете и жените от ФБР толкова специална, е, че те знаят точно за какво са. Те прекарват седмици и седмици в академия, за да научат колко трудна и опасна е тази работа. След това вдигат десните си ръце и полагат клетва и все пак вършат тази работа.
Джеймс Коми
Интернет предлага възможност на хората да консумират отрова и да се радикализират изцяло насаме, или чрез устройство, което държат в ръцете си, или в къщата си.
Джеймс Коми
Много по-удобно е да имаш конкретен, видим и под ръка враг, отколкото да се бунтуваш напразно срещу нарастващото безлично равнодушие на целия свят.
Джеймс Лавгроув
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
41
Следваща