Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 26
В малък мащаб, от човек на човек, Исус се сблъска с видовете страдание, общи за всички нас. И как отговори той? Избягвайки философските теории и теологичните уроци, той протегна ръка с изцеление и състрадание. Той прощаваше греха, изцеляваше страдащите, изгонваше злото и дори победи смъртта.
Филип Янси
Всяка медицинска сестра трябва внимателно да да мие ръцете си много често през деня. Ако го прави и с лицето й също толкова много, толкова по-добре.
Флорънс Найтингейл
Когато се съгласите да си сътрудничите, вие се съгласявате да скочите от скала, която се държи за ръце с всички, надявайки се находчивостта на всеки да гарантира, че всички ще кацнете на краката си.
Франк Гери
Правихме почти всичко със собствените си ръце; и успяхме, както би казал дядо ми, благодарение на пълното ни невежество.
Франсис Мейс
Не знам дали харесвам комунизма и не знам дали харесвам социализма. Но знам, че програмата за закуска за деца храни децата ми. И ако сложите ръце на програмата за закуска за деца...
Фред Хамптън
Майка ми беше научена на чаанската концепция за щастие, която трябваше да намери удовлетворение в малките неща. Бях научена да оценявам чистия въздух сутрин, цвета на листата, които се зачервяват през есента, и гладкостта на водата, когато накиснах ръцете си в басейна.
Анчи Мин
Струва ми се, че някаква невидима ръка се опитваше да придаде нов облик на турската нация.
Халиде Едип Адървар
Не можете да оцените стойността на иновацията изолирано, трябва да прецените в чии ръце е тя.
Хана Фрай
Със съжаление разбрахме, че несправедливост няма и с още по-голямо съжаление, че както ни увериха, потривайки ръце, в определени кръгове нищо подобно няма и не може да се случи.
Ханс Магнус Енцесбергер
Последните сто години показват... че един човек не може да направи всичко и че всеки, който се опитва да държи в двете си ръце всички нишки на великия бизнес на днешния ден, не успява да постигне най-голям успех.
Гордън Селфридж
Няма мисъл, достойна и по-висока: грижи се за всички живи същества. Има рай, където природата не се докосва от нашата ръка.
Хари Мартинсон
Никой затвор не може да ме задържи; никакви пранги за ръце или крака или стоманени ключалки не могат да ме оковат. Никакви въжета или вериги не могат да ме предпазят от свободата ми.
Хари Худини
Позволи ми пътешествие, любов, в твоите ръце...
Харт Крейн
От векове геният на литературата и геният на изкуството вървят ръка за ръка. Защото Богинята на буквите е сляпа и само тя на изкуството може да й даде зрение.
Хауърд Пайл
Мис Мод чакаше чудо дълго време, но когато чудото не се случи, тя реши да вземе нещата в свои ръце!
Хелене Турстен
Въображението на Шерешевски беше толкова живо, че в един експеримент той успя да повиши температурата на едната си ръка, докато понижи температурата на другата, просто като си представи една върху печка и една върху леден блок.
Хелън Томсън
Управлението на основни данни е дисциплина, която върви ръка за ръка с управлението на информацията. Далновидните организации въвеждат процеси за постигане на съгласие относно ролите, отговорностите, политиките и процедурите, свързани с поддържането на единна представа за субектите, необходими за извършване на бизнес и измерване на неговото представяне.
Хенри Морис
Всички тези заблуди на предсказанието имат своя корен и основа от астрологията. Защото, независимо дали се проверяват очертанията на тялото, лицето или ръката, дали се вижда сън или видение, дали се прави справка с маркиране на вътрешностите или лудо вдъхновение, първо трябва да има небесна фигура, издигната с помощта на цели индикации, заедно с предположенията на Знаците и Сходствата, те се стремят да открият истината за желаното.
Хайнрих Корнелий Агрипа фон Нетесхайм
Горите намаляват стреса ни, засилват имунната ни система и ни помагат да живеем по-дълго, по-добре и по-щастливо. Нашето здраве и здравето на гората вървят ръка за ръка. Когато дърветата умират, ние умираме. Ако нашите гори са нездравословни, значи сме и ние. Не можете да имате здраво население без здрави гори.
Цин Ли
Силните Божии ръце изплетоха трънения венец във венец на слава; и в такива ръце сме в безопасност.
Чарлз Уилямс
Той просто докосна устните си до гърба на ръката й, обърна се и се отдалечи.
Чарлз Фрейзър
Силата на волята не е просто умение. Това е мускул, като мускулите на ръцете или краката ви, и се уморява, докато работи по-усилено, така че остава по-малко енергия за други неща.
Чарлс Дюиг
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
41
Следваща