Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 22
Тестостеронът е хормонът на сътрудничеството и конкуренцията, който винаги, когато се състезаваме в отбор, си сътрудничим със съотборниците си. И повечето от нас в ежедневието си, до степента, в която трябва да се състезаваме с надбягването на плъхове в света навън, ние си сътрудничим с други хора в същото време. Двамата са ръка за ръка.
По Бронсън
Не търсете следващата възможност. Тази, която имате в ръка, е възможността.
Пол Арден
Знаем, че малките бебета, когато станат способни да се движат доброволно, ще споделят. Те ще споделят храна, например, със своите братя и сестри и с деца, които са наоколо. Те ще успокоят. Ако видят някой друг да изпитва болка, дори и най-малките деца ще се опитат да протегнат ръка и да потупат човека.
Пол Блум
От моят опит, честните хора не трябва да полагат ръка на Библията, за да кажат истината, а при нечестните хора няма никаква разлика.
Пол Ливайн
Що се отнася до действителното написване на книгата/разказа, работя на компютър. Иска ми се да мога да пиша на ръка, но не мога.
Пол Трембли
Пръстите ви искат да са силни. Те не са предназначени да цъкат по клавиатурата или да изпращат ш***** текстови съобщения на глупав мобилен телефон. Те трябваше да бъдат опасни оръжия в ръцете на пещерен човек!
Пол Уейд
Готино е да можеш да се обърнеш към стената и да започнеш да правиш лицеви опори от стойка на ръце.
Пол Уейд
Монтесори каза, че нищо не трябва да се дава на мозъка, което първо не е дадено на ръката. С това тя имаше предвид, че абстрактни идеи и информация от всякакъв вид трябва да бъдат дадени на малкото дете първо в конкретна форма, за да бъдат задържани, открити и изследвани.
Пола Полк Лилард
Само глупаците отпускат ръце след първият неуспех.
Понсон дю Терайл
Страхът е като стиснат юмрук: за разлика от отворената ръка, той изисква енергия.
Райнхолд Меснер
Мисля, че предаването на мърчандайзинга в ръцете на самия артист е едно от най-добрите неща за артиста.
Рандал Мънро
Правите го със собствените си две ръце, така че има чувство на гордост. Наистина забравяте всички наши проблеми, защото се фокусирате върху храната.
Рейчъл Рей
Добре заточеният молив е смъртоносно оръжие в умелите ръце.
Рене Найт
Обичам да приемам всичко с лека ръка. някои хора ме питат: как можеш да приемеш всичко с лека ръка, когато по света има толкова много страдания? Да, съгласен съм, светът е ужасно място. единственото нещо, което знам със сигурност: много е лесно да бъдеш тъжен, но още по-лесно е да си щастлив.
Андрю Готлиб
Няма ограничение за това, което работата с дишането може да постигне, моите собствени преживявания от първа ръка с този естествен лечебен метод ме убедиха, че дишането добре може да е основният ключ към доброто здраве. Препоръчвам дихателна работа на всички мои пациенти.
Андрю Уейл
Щастливите хора взимат живота си в ръце.
Анес Мартен-Люган
Вярвам в себе си. Вярвам в ръцете, които се трудят, в умовете, които мислят, и в сърцата, които обичат.
Ричард Брансън
Машините се грижеха само за това, което човек знае и какво може да направи с ръцете си.
Ричард Макена
Излизате в обхвата на тренировката и нещо като щракане и започвате да удряте топката много остро. И сте сигурни, че сте го намерили, светият граал - че всичко, което трябва да направите, е да държите ръката си по определен начин. След това излизате на голф игрището и то напълно изчезва.
Ричард Талер
Не помним нищо. Може би за година-две. Може би по-голямата част от живота, ако живеем. Може би. Но тогава ще умрем и кой някога ще разбере нещо от това? И може би най-вече не помним нищо, когато сложим ръка на сърцето си и продължим да не забравяме.
Ричард Фланаган
Една от трудностите при притежаването на големи ръце е, че понякога забравяте, че държите нещо.
Робърт Асприн
Нежността е тази, която разбива сърцата ни. Красотата, която ни оставя заседнали на брега, гледайки как лодките отплават. Именно сладостта ни кара да искаме да протегнем ръка и да докоснем нежната кожа на друг човек. И това е благодатта, която идва при нас, колкото и незаслужаващи да сме.
Робърт Гулрик
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
41
Следваща