Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 2
Бъдещето на нацията е в ръцете на майките.
Оноре дьо Балзак
Оставете ме на мира: все още имам краката си и една ръка. Кажете на лекаря да побърза с инструментите. Знам, че ще трябва да загубя дясната си ръка, така, че колкото по-скоро, толкова по-добре.
Хорацио Нелсън
Дайте на мъжа свобода на ръцете... и той веднага ще ги пусне на воля.
Мей Уест
Човекът с хубава книга в ръка никога не може да бъде самотен.
Карло Голдони
Технологичният прогрес е като брадва в ръцете на патологичен престъпник.
Алберт Айнщайн
Танцът може да разкрие всичко мистериозно, което е скрито в музиката и има допълнителната заслуга да бъде човек и осезаем. Танцуването е поезия с ръце и крака.
Шарл Бодлер
Истински приятел - това е този, който ще държи теб за ръка и ще чувства твоето сърце.
Габриел Гарсия Маркес
Животът е толкова окаян? Не са ли по-скоро ръцете ви, които са твърде малки, а визията ви е затъмнена? Вие сте този, който трябва да порасне.
Даг Хамаршелд
Славата е в ръцете на труда.
Леонардо да Винчи
За да бъде красива една жена е достатъчно да има черен пуловер, черна пола и да върви под ръка с мъжа, когото обича.
Ив Сен Лоран
Ако някой не е достатъчно талантлив, за да стане писател, не е достатъчно умен, за да стане адвокат и ръцете му треперят твърде много, за да извършва операции, той става журналист.
Норман Мейлър
Реалните живописци разбират с четка в ръка.
Берта Моризо
Концентрирайте всички ваши мисли на работата, която ви е под ръка. Слънчевите лъчи не горят, докато не са фокусиране.
Александър Бел
Руският език в умели ръце и опитни уста - красив, мелодичен, изразителен, гъвкав, послушни, ловък и съдържателен.
Александър Куприн
Утрешният ден е най-важното нещо в живота. Той ни навестява в полунощ. Забележително е, когато той два и се отдава право в ръцете ни. Той се надява че ние сме имали някакъв урок от вчерашният ден.
Джон Уейн
На петнадесет човек започва да осъзнава, че не всичко на този свят е пари и власт и започва да жадува за радости, които не се превръщат в шлака в човешките ръце.
Робърт Бънчли
Ние може да имаме демокрация или може да имаме богатство, концентрирано в ръцете на малцина, но не можем да имаме и двете.
Луис Брандайс
Какво куче имам само! Любимият му кокал е в ръката ми.
Родни Дейнджърфийлд
Ако някой се допитва дали да се бие, когато има цялата власт в свои ръце, тогава повече от сигурно е, че той не иска да се бие.
Хорацио Нелсън
Най-силното оръжие в ръцете на насилника е съзнанието на потиснатите.
Стив Бико
Щастието винаги изглежда малко в ръцете ти. Но пусни го да си отиде и ще разбереш колко голямо и безценно е то.
Максим Горки
Глупостта и суетата все ходят ръка за ръка.
Пиер дьо Бомарше
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
41
Следваща