Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 16
И този час е в нашите ръце. Овладейте настоящето!
Робърт Бърнс
Тези режисьори вечно хапят ръката, която им носи златни яйца.
Самюъл Голдуин
Подкрепям запазването на френския навик да се целуват ръцете на дамите. В крайна сметка човек трябва да започне от някъде.
Саша Гитри
Във войната няма герои... Ако човек е взел в ръцете си оръжие, той вече няма да е добър. Той няма да успее.
Светлана Алексиевич
Скъпи мои слаби хора. Вие умеете само да се предавате, ако не попаднете в силни ръце. Нежни, любящи ръце.
Тенеси Уилямс
Христос няма тяло сега, освен моето. Той се моли в мен, работи в мен, гледа през очите ми, говори чрез думите ми, работи през ръцете ми, ходи с краката си и обича със сърцето ми.
Тереза Авилска
Нека не дойда пред Теб с празни ръце, тъй като ние сме възнаградени според делата си.
Тереза Авилска
По силите на всеки е с малко смелост да протегне ръка на различен, да изслуша, да се опита да увеличи, макар и с мъничко, количеството доброта и човечност в света.
Тиодор Зелдин
Ако бих се съгласил да вляза с бик на една арена, то би било само с автомат Калашников в ръце.
Антонио Бандерас
Ръцете се износват по-бързо от мозъка.
Тони Парсънс
Кредит - ръка за помощ, трепереща от нетърпение.
Уилям Индж
По природа съм перфекционист и като че ли имам проблеми с това, че всичко може да премине в полусъвършено състояние. Така че, ако направих грешка, беше да работя твърде усилено и да правя прекалено много от това със собствените си ръце.
Хауърд Хюз
Дяволът винаги намира работа за празните ръце.
Хенри Дейвид Торо
По-добре да изгубиш ръце и крака, отколкото семейство и дом.
Артър Голдън
Правителството може, вместо да разширява свободата, да я ограничава. И забележете... че "може" бързо се превръща в "ще" в момента, в който притежателите на правителствена власт са оставени на произвола на съдбата. Това е поради покваряващото влияние на властта, естествената склонност на хората, които притежават някаква сила, да вземат повече власт върху себе си. Тенденцията в крайна сметка води до придобиването на цялата власт - независимо дали в ръцете на един или много, няма голяма разлика в свободата на онези, които са останали отвън.
Бари Голдуотър
В този час на залез стените на каньона са неописуемо красиви и се страхувам, че магията на фотографията никога не може да запише това, което виждам сега. Високите кули близо до върха на каньона и стените на каньона там горе изглеждат така, сякаш Бог е протегнал ръка и е махнал четка със златна боя върху тях, позлатявайки тези скали в ярката светлина на залязващото слънце.
Бари Голдуотър
Ако държах в ръцете си всички мисли за света, щях да внимавам да не я отворя.
Бернар дьо Фонтенел
Едно произведение на морала, политиката, критиката ще бъде по-елегантно, а други неща са равни, ако са оформени от ръката на геометрията.
Бернар дьо Фонтенел
Не вярвайте на двойки, които цял живот, се държат за ръце, понеже те просто се страхуват, че ако си пуснат ръцете, ще се убият един друг.
Граучо Маркс
На лавицата на живота Бог е полезна справка, винаги под ръка, но рядко консултира.
Даг Хамаршелд
Вярата и разумът вървят ръка за ръка.
Джон Уесли
По-голямата част от капитала (в Индонезия) е в ръцете на ограничени бизнес групи, които не се чувстват толкова сигурни тук. Всеки най-малък риск ще ги накара да занесат парите си в Сингапур.
Джордж Сорос
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
41
Следваща