Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ръка" - страница 14
Имаме нужда от... много по-компетентно и честно правителство. Икономическата реформа и политическата реформа трябва да вървят ръка за ръка. Без едното не може да има и другото.
Джефри Сакс
Когато в ръцете си имаш само чук, всичко наоколо се превръща в гвоздеи.
Джоди Пико
Какво правим през целия си живот, освен да купуваме или да се опитваме да закупим време? И повечето от нас, като го хванахме с едната ръка, го изхвърлим с другата.
Джордж Гисинг
Неразбирането на процеса на спонтанно подредена икономика върви ръка за ръка с неразбирането на създаването на ресурси и богатство.
Джулиан Саймън
Не харесвам компютри. Все още обичам да чертая на ръка.
Дитер Рамс
В добро състояние съм. Моят рак означава, че съм загубил много органи и съм много по-лека. Посветих се на йога и правя стойки на ръце.
Ева Енслър
Глупаво е да отсечем лявата ръка поради причината, че тя прави всичко по-лошо от дясната.
Еверет Шостром
Либерия просто трябва да премине през този политически преход и той наистина може да започне. Сега всичко е на мястото си. Не можем да си позволим да предадем страната в ръцете на някой, който няма опит.
Елен Джонсън Сърлиф
Често срещан трик за джебчии е операторът да пренесе небрежно шал или палто през лявата ръка и да заеме място от дясната страна на лицето, което възнамерява да ограби, в трамвай или друго превозно средство.
Хари Худини
Трудно е да се намери филм, който да се чувства верен на себе си. Усещате ръката на Холивуд, кинопроизводството по комисии, върху всичко.
Зак Снайдър
Възможно е да стоите наоколо с коктейл в ръка и да говорите с всички, което означава с никого.
Йежи Кошински
Някак си безсмъртието се счита за преимущество във вампирският живот, но аз лично не виждам в безсмъртието нищо добро. Неуязвимостта уморява всекиго. Безсмъртието идва ръка за ръка със самотата, а аз, макар и да обичам да съм сам, съм привикнал да се наслаждавам на естественият ход на събитията. На мен ми харесват промените, и за мен би било мъчително да остана на място, в място без да се движа напред.
Иън Сомърхолдър
Чудо е самотна майка, която работи на две работи, за да се грижи за децата си и все още им помага с домашните си през нощта. Чудо е дете, което дарява всички пари от своето прасенце касичка, за да помогне на жертвите на урагана Катрина. Там ще намерите ръката и лицето на Бога.
Кати Линц
Любов без доверие. Разликата между държане на ръка и оковаване на душата.
Кей Хупър
Той сложи ръка на челото си и претърси френския отдел на паметта си за една дума. Знаеше, че е там. Беше го сложил преди почти петдесет години и нямаше причина да го премахне. Но за живота му той не можа да го намери.
Колин Котрил
Русия не контролира цените на петрола - ОПЕК го прави. Така че Русия е заложник в ръцете на тези, които контролират тези цени.
Кристофър Писаридис
За да поддържаме всяка велика нация до висок стандарт на цивилизацията, трябва да има достатъчно висши герои, които да поддържат баланса на силите, но в момента, в който балансът на силите попадне в ръцете на второразрядни мъже и жени, упадъкът на това нацията е неизбежна.
Крисчън Ларсън
Считам животът за необичаен подарък, драгоценни камъни, получени за нас от ръцете на майката природа за това, че ние самите да ги шлифоваме и полираме до тогава докато техният блясък не ни възнагради за нашият труд.
Алфред Нобел
Определено чувствам, че мозъкът ми работи по различен начин и думите излизат по различен начин, ако имам молив в ръката си, отколкото ако имам клавиатура.
Лили Кинг
Бяха ни дадени: Две ръце да държим. Два крака за ходене. Две очи за виждане. Две уши за слушане. Но защо само едно сърце? Защото другото е дадено на друг. За да го намерим.
Лорън Чайлд
Обществото е като тази игра на карти тук, братовчеде. Раздадохме си ръка още преди да сме се родили и докато растем, трябва да играем възможно най-добре.
Луиз Ърдрич
Любовта е като сапун в банята - тя е в ръката ви, докато не я стиснете прекалено силно.
Майкъл Джексън
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
41
Следваща