Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вода" - страница 9
Води ме, следвай ме – или се махни от пътя ми.
Джордж Патън
Пий вода само по-нагоре по течението от стадото.
Уил Роджърс
Когато сте на върха и водите парада, всички хвърлят лилии и люлякова вода върху главата ви. Но когато тези паради са отминали и в сърцето ви има буря, твърде малко хора са готови да седнат и да изслушат как оплаквате живота си.
Силвестър Сталоун
Всеки опит да се води лесна и безопасна война ще доведе до унижение и катастрофа.
Уилям Шърман
В нашата страна... една класа от хора разпалва войната, а оставя на друга да я води.
Уилям Шърман
Жена ми каза, че колата не върви добре. Имало вода в карбуратора. Попитах я къде е колата, а тя отвърна, че била в езерото.
Хени Янгмен
Владетелят може да бъде сравнен с лодка, а народът – с вода. Водата може да носи лодката, но може и да я преобърне...
Сун Дзъ
Ние знаем, че войната срещу интелекта се води винаги в името на здравия разум.
Ролан Барт
Битката между доброто и злото се води в сърцето на всеки човек.
Александър Солженицин
Бог не води с никого никакви борби. Самото присъствие Божие е победа.
Николай Велимирович
Всичко сме се родили от земята и водата.
Ксенофан
Храбростта води, а щастието върви заедно.
Цицерон
Мисля, че много често, когато мислим, че се стремим към най-доброто за нашите деца, това, което всъщност правим, се опитва да ги позиционира за конкурентни успехи в интензивно управляван вид общество. Не съм сигурен, че това винаги води до добрия живот или до щастието.
Майкъл Сандел
Времето е леко като пепел или въздух, и бързо, като вода.
Пабло Неруда
Плахия генерал води стадо жертви.
Пиер Буаст
За мнозина негативното мислене е навик, който с течение на времето се превръща в зависимост... Много хора страдат от това заболяване, защото негативното мислене води до пристрастяване към всяка от Голямата тройка - ума, тялото и емоциите. Ако единият не ви хване, другите чакат в крилата.
Питър МакУилямс
Времето е лица на вода.
Стивън Кинг
Дървото, което е до течащата вода, е по-свежо и дава повече плодове.
Тереза Авилска
Съзерцанието на красота от всякакъв вид, води ви води до пределите на вашето собствено "аз"... пробужда в нас способности към самопожертване.
Бенжамен Констан
Моята беда е в това, че не умея да лъжа и винаги казвам на хората, това което мисля за тях. Лъжата, особено ако не можете без нея - това е нещо мерзко. Дори е по-лошо, когато тя се смесва с такива понятия, като вежливост. Нищо не ранява повече. Това е нещо, което води до заблуди.
Бритни Спиърс
Ние сме създадени за обич. Ако не обичаме, ще бъдем като растения без вода.
Дезмънд Туту
Навикът на ума, който води до търсене на взаимовръзки между фактите, е от най-голямо значение в производството на идеи.
Джеймс Уеб Янг
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
41
Следваща