Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вода" - страница 5
Обичам да мисля една мисъл и след това обичам да я следвам, като малко семе, дълго време и да видя накъде ме води този растеж. Понякога ме води до съвсем различно място от мястото, където е започнало и това ми доставя радост.
Июн Ли
Започнете да пишете, независимо какво. Водата не тече, докато кранът не бъде включен.
Луис Л'Амур
Нито един човек няма право да води толкова съзерцателен живот, за да забрави за своя дълг да служи на ближния.
Августин
Никога не пия вода, защото от нея тръбите ръждясват.
Уилям Клод Фийлдс
На ваканция: Намерихме си слънчеви плажове, където се занимавахме само с това да държим слънцето далече от кожата си, солената вода - далеч от телата си, а пясъка - далеч от принадлежностите си.
Ерма Бомбек
Войната между дворците води до разрушаване на колибите.
Аркадий Давидович
При мъжете сексът понякога води до интимност; сред жените интимността понякога води до секс.
Барбара Картланд
...В края на краищата ... пътят трябва да води към целия свят.
Джак Керуак
Не прави секс, човеко! Това води до целувки, а скоро ще трябва и да си говорите...
Стив Мартин
Мирът на земята е възможен само при определено хармонично съотношение на душата с разума. Господството на разума води до гола техника и до война.
Михаил Пришвин
Никога не пия вода. Страхувам се, че води до пристрастяване.
Уилям Клод Фийлдс
Светът не стои на едно място, и космическите технологии помагат да доведем спортните рекорди на нови, свръх нива. Моят костюм е преминал изпитания в десетки лаборатории. В неговия състав влиза елемент, който мога да приема идеално положение във водата. Но плува и подобрява рекорда все още човек.
Майкъл Фелпс
Най-дълбокото приятелство води до най-ожесточена вражда.
Мишел дьо Монтен
Не можеш да прекосиш морето само като стоиш и надничаш във водата. Не губете време за напразни желания.
Рабиндранат Тагор
Пия много кокосова вода. Тя балансира всички останали токсични неща, които влагам в тялото си.
Риана
Отношенията приличат на акула - те постоянно трябва да се намират в движение. Трябва да слизат дълбоко в хладната вода, понякога да се издигне плашещо в тъмно пространство, за да остане любовта жива.
Ричард Гиър
Рецептата за красота която съм наследила от майка си: пий много вода, никога не ставай по будилник, и никога не пуши.
Скарлет Йохансон
Не можеш да кажеш, че водата е необходима за живота: тя е и самият живот.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Най-доброто вино е най-старото; най-добрата вода е най-новата.
Уилям Блейк
По-добре да се омъжиш за този, който интригантства, вместо за този, който не пуска вода в тоалетната.
Ума Търман
Американците са в цикъл на страх, който води до това, че хората не искат да харчат и не искат да инвестират, и това води до повече страх. Ще се измъкнем от него. Отнема време.
Уорън Бъфет
Богатството е подобно на морската вода, от която жаждата се увеличава колкото повече пиеш.
Артур Шопенхауер
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
41
Следваща