Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вода" - страница 32
Аз съм някой, чието име е написано на водата.
Джон Кийтс
Тук е смирената увереност на вярата - това, което Бог започва, няма да се спонтанно и тези, които Той води, няма да бъдат загубени.
Джон Нютън
Животът на художника трябва да води към неговия шедьовър, а не далеч от него.
Джон Слейдек
Воденето от вашия вътрешен свят в крайна сметка води до по-добри резултати във вашето лидерство.
Джон Таунзенд
Трябва да проектираме продукти и идеи, които често се задействат от околната среда, и да създаваме нови тригери, като свързваме нашите продукти и идеи с преобладаващите сигнали в тази среда. Върхът на ума води до върха на езика.
Джона Бъргър
Жените, които познавам, са били своего рода като чаша вода. А ти си океан.
Джонатан Карол
Струва ми се, че свободата и добродетелта бяха направени едни за други. Ако някой желае да поробва страната си, нищо не е подходящ подготвител от порока; и нищо не води до порока толкова сигурно, колкото нерелигиозноста.
Джордж Бъркли
Искам да бъда в услуга на художниците от наши дни, като им покажа как едно малко начало води до най-високото възвишение и как от толкова благородна ситуация е възможно да падне до крайна разруха и следователно как тези изкуства приличат природата, както е показано в човешките ни тела.
Джорджо Вазари
Цялата болест води началото си в ума. Нищо не се появява на тялото, освен ако няма психичен модел, съответстващ на него.
Джоузеф Мърфи
Отказът да се приеме отрицателен отговор обикновено води до положителен резултат...
Джули Потингър
Спомените са като вода.
Джулиана Багът
На индианците изглеждаше, че тези европейци мразят всичко в природата - живите гори и техните птици и зверове, тревистите степени, водата, почвата, самия въздух.
Ди Браун
Бягам, защото дълго след като отпечатъците ми изчезнат, може би ще съм вдъхновил неколцина да отхвърлят лесния път, да улучат пътеките, да сложат единия крак пред другия и да стигнат до същото заключение, което направих: бягам, защото винаги ме води там, където искам да отида.
Дийн Карнасис
За разлика от бягането по път или бетон, естествените повърхности са по-щадящи и предлагат по-разнообразен терен, което в крайна сметка води до по-малко повтарящи се микротравми на костите и ставите, отколкото при бягане по твърда настилка.
Дийн Карнасис
Каквото и да се случи, застанете изправени. Не извивайте гръбнака си. Гордостта понякога е най-доброто ни оръжие. За останалите се научете да оставяте обиди да текат по гърба ви като вода върху перата на патица. Само Бог знае вашата стойност. Уреждайте отношенията си с него, без да се притеснявате за речта на всички.
Доминик Демерс
Плюенето върху миналото ни е като плюенето в кладенеца, от който пием вода.
Дъглас Смит
Като глупаци, умиращи от жажда, ние седим насред пустинята и си спомняме вкуса на водата, вместо да тръгваме да я търсим.
Дъглас Хюлик
Като го гледах, започнах да плача. Може би знаейки, че трябва да се откажа от фантазията, огромната фантазия, отнемаща живота, че някой или нещо ще направи това вместо мен - фантазията, че някой ще дойде да води живота ми, да избере посока, да ми даде оргазми.
Ева Енслър
Държавата не води никаква борба срещу корупцията, просто различни корупционни групи изясняват отношенията помежду си.
Алексей Кунгуров
Амазонка не е нормална река, като Темза например - тя е фокусна точка на огромен воден лист, който се издига през гората, когато водите са високи. Този потоп може да бъде широк повече от 100 км. на места; това е същото разстояние като Лондон до Париж в устието му, където тече с над 200 000 кубически метра в секунда в Атлантическия океан.
Ед Стафърд
По време на релаксация отпада предпазливостта. Особено в разговор. Спокойният разговор води до откритост. И открито ние често разкриваме това, което никога не трябва да се разкрива.
Едуард Кери
Когато пиша книга, нямам представа какво правя. Просто отивам там, където ме води.
Елизабет Бърг
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
41
Следваща