Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вода" - страница 31
Двадесет хиляди работници на компанията са най-добре платените в бранша, но компанията има най-ниските разходи за труд на тон стомана, води индустрията в замяна на капитала, има най-ниския финансов ливъридж от всяка голяма стоманена компания и е платила 142 последователни дивиденти. Задържането на правилните хора настройва компанията да прави много повече с по-малко.
Джейсън Дженингс
Моята татуировка H2O просто ми напомня за това, че трябва да се пие повече вода. В света за мен няма по-важен символ или фраза. Трябва по-често да се пие. В протежение на целият живот. Винаги. Това е много практична татуировка.
Дженифър Лорънс
Без да разпознават убеждението, което стои зад поведението, някои възрастни реагират на поведението с някакъв вид наказание, като обвиняване, позор или причиняване на физическа болка. Този вид отговор само потвърждава убеждението на ученика, че той или тя не принадлежи, създавайки порочен кръг, който води до повече лошо поведение. В този цикъл дълбоката нужда на ученика от принадлежност, принос и умения изобщо не се разглежда.
Джейн Нелсън
Искам съпругът ми да води мен и семейството ни. Но за да го направи, трябва да съм готова да се подчинявам на неговото ръководство. Това не означава, че се отказвам от мнението си, от приноса или от мъдростта си... означава, че отстъпвам хватката си на контрол и егоистични начини и му вярвам!
Дженифър Смит
Морската вода е чиста и можете да поставите камерата в морска вода и да виждате неща, докато сладката вода често е с нулева видимост.
Джереми Уейд
Първият път, когато хванете риба, е невероятно. Вие установявате контакт с целия този друг свят, който съществува, скрит, под водата.
Джереми Уейд
В морето има по-малко мистерия, отколкото в сладка вода. Ако погледнете телевизията, има много документални филми за китове, за коралови рифове, дълбоките океански окопи. Има много неща. Но щом потърсите нещо за прясна вода, информацията е много схематична.
Джереми Уейд
Дори без съществата, живеещи в нея, водата е опасна. Имаме амбивалентна връзка с водата. Това е източникът на живот, това е източникът на храна, но е и източник на смърт, ако не сте внимателни.
Джереми Уейд
Повечето акули не могат да понасят сладководни води, но биковите акули имат странност от своята физиология, която им позволява.
Джереми Уейд
Обикновено искате реката, когато водата е ниска, а не когато е наводнена. Например има части от Амазонка, където водата достига до 15 метра височина. Това залива гората, така че много от рибите, които обикновено остават близо една до друга, изведнъж са много трудни за намиране.
Джереми Уейд
Река без чудовища е по-страшна перспектива, защото означава, че водата е нездравословна.
Джереми Уейд
Въпросът за океаните е, че има предимството от чистотата на водата. Можете да видите какво се случва там, но много прясна вода е мътна. Просто не можете да видите какво има и мисля, че поради тази причина реките не са се появявали толкова много по телевизията за дивата природа.
Джереми Уейд
- Любовта е пътека, облицована с рози. - казвам горчиво. - Но това води до ръба на скалата и всички, които я следват, се изпадат в тяхната гибел. Няма да намерите щастието си там.
Джесика Кори
Къдренето на коса е несериозно занимание и не води до нищо добро.
Джил Мърфи
Те спираха отново и отново, но всеки път бяха мъртви тела. Докато хората умираха в ледена вода, стоновете и призивите за помощ стават все по-малко и стават все по-слаби.
Джил Пол
Дисциплината е основата, върху която се гради всеки успех. Липсата на дисциплина неизбежно води до провал.
Джим Рон
По някаква причина сме наистина убедени, че ако се критикуваме, критиката ще доведе до промяна. Ако сме сурови, вярваме, че в крайна сметка ще бъдем мили. Ако се срамуваме, вярваме, че в крайна сметка се обичаме. Никога не е било вярно, нито за миг, че срамът води до любов. Само любовта води до любов.
Джинийн Рот
Вашата роля не е да зарадвате детето си всеки момент от деня, независимо от личните разходи, а да го възпитате да бъде внимателен, любезен и продуктивен гражданин на света. Някои хора биха молили да се различават, но не е избор да дисциплинирате или не. Вашето дете се нуждае от дисциплина, точно както се нуждае от храна и вода.
Джо Фрост
Истинският лидер не води до придобиване на власт. Те водят до овластяване и отдаване на власт.
Джон Гордън
- Но джедаите имаха поговорка за страха. В крайна сметка това води до страдание. - Хера направи пауза. - Някой трябва да прекъсне веригата.
Джон Джаксън Милър
Мислите в човешкото сърце - дълбоките води.
Александър Куприн
Човек, на който е казано, че водата в кладенеца е отровена, никога не пие от нея.
Александър Лурия
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
41
Следваща