Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вода" - страница 2
Не можете да водите хората като ги удряте по главата - това е насилие, а не лидерство.
Дуайт Айзенхауер
Когато детето се е заключило в банята и водата продължава да тече, а то казва, че нищо не прави, обаче кучето започва да лае, тогава се обадете на 911.
Ерма Бомбек
Единственият истински закон е този, който води към свободата.
Ричард Бах
Нерешителността е по-лоша от неуспешния опит. Водата се хаби по-малко когато тече, отколкото когато стои!
Фернандо де Рохас
Да правиш добро на глупак е все едно да изливаш вода в море.
Мигел де Сервантес
Действието даже на най-малкото същество води до изменения в цялата вселена.
Никола Тесла
Виждам пътя си, но не знам докъде води. Това, което ме вдъхновява, не знам къде отивам, ме вдъхновява да го пътувам.
Розалия де Кастро
Войната никога не трябва да се води, докато всяка агенция за мир не се провали.
Уилям Маккинли
Когато бяхме на лов в Африка, си загубихме тирбушона и за няколко дни живяхме само на вода и храна.
Уилям Клод Фийлдс
Не можеш да разчиташ на водата: дори правата клечка се изкривява в нея.
Уилям Клод Фийлдс
Веднъж по време на сухия режим бях принуден да живея дни наред само на храна и вода.
Уилям Клод Фийлдс
Око за око – това води само до още по-голяма слепота.
Маргарет Атууд
Уважавайте вашите усилия, уважавайте себе си. Самоуважението води до самодисциплина. Когато и двете са под ваш контрол, това е реална власт.
Клинт Истууд
Трябва де се наслаждаваме на живота като на хубаво вино - глътка по глътка, с поемане на въздух между тях. Дори най-хубавото вино губи всякаква прелест за нас и преставаме да го ценим, когато го пием като вода.
Лудвиг Фойербах
Електронните файлове не могат да бъдат направени невъзможни за копиране, както и водата не може да бъде направена да не е мокра.
Брус Шнайър
Изпразни ума си, бъди безформен - като вода. Ако сложиш водата в чаша, тя става чаша. Ако я сложиш в бутилка, тя става бутилка. Ако я сложиш в чайник, тя става чайник. Водата може да тече и може да бушува. Бъди вода, приятелю.
Брус Лий
По-добре е да имаш връзка с мъж, който ти изневерява, отколкото с някой, който не пуска водата в тоалетната.
Ума Търман
Уважението към другите води до уважение към себе си.
Рене Декарт
Тренировката не води до идеални резултати, тя води до стабилни резултати.
Уорън Бъфет
Когато водиш разговор или спор, води го така, сякаш играеш шахмат.
Балтазар Грасиан
Равенството, правилно разбирано, както са го разбирали нашите бащи основатели, води до свобода и до еманципация на творческите различия; погрешно разбрана, както е толкова трагично в нашето време, тя води първо до конформизъм, а след това до деспотизъм.
Бари Голдуотър
Ако искаш да постъпваш честно, вземат под внимание и вярвай само на обществения интерес. Личният интерес често води до заблуждение.
Клод Адриан Хелвеций
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
41
Следваща