Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Вода" - страница 13
Великият художник не се води от правила, той ги създава.
Вилхелм Винделбанд
Вярвам, че майките трябва да казват истината, дори - не, особено - когато истината е трудна. Винаги е по-лесно и в краткосрочен план може дори да се почувствате правилно, да се преструвате, че всичко е наред, и да насърчавате децата си да правят същото. Но прикриването води до срам и от всички болки срамът е най-болезнен.
Айлет Уолдман
Вярвам, че човечеството трябва да води трудна битка в борбата си за постигане на истинско здраве и честно вярвам - от трудно спечеления опит - че хомеопатията може да предложи някакво решение на този проблем.
Георгос Витулкас
Цялата земя е затрупана с пътища и цялото море е набраздено от следите на корабите, а над всички пътища и всички води непрекъснат поток от хора преминава нагоре и надолу - пътувайки, както се казва, за тяхно удоволствие. Чудя се какво излизат да видят?
Гертруд Бел
Догматизмът води до научна анемия.
Гордън Олпорт
Абсолютно не мисля, че разумен изкуствен интелект ще води война срещу човешкия вид.
Даниел Х. Уилсън
Емоциите ви са предназначени да се колебаят, точно както кръвното ви налягане има за цел да се колебае. Това е система, която трябва да се движи напред и назад, между щастие и нещастие. Така системата ви води през света.
Даниел Гилбърт
Но това, което исках да си върна, никога не беше там. Той беше временна илюзия, мираж на вода след ходене в пустинята. Бях го измислил. И то можеше да ме убие. Понякога трябва да спрете пътуването. Спри и слез.
Деб Калети
Ако тревата е по-зелена от другата страна на оградата, можете да се обзаложите, че сметката за вода е по-висока.
Деби Макомбър
Увеличаването на производството на храни за изхранване на увеличено население води до още едно увеличение на населението.
Дениъл Куин
По-голямото самочувствие води до по-голям успех, а по-големият успех поражда по-високо самочувствие, така че продължава да се увеличава.
Джак Канфийлд
Основната ми работа беше да развивам талант. Бях градинар, осигуряващ вода и друго хранене на нашите топ 750 души. Разбира се, трябваше да извадя и някои плевели.
Джак Уелч
Културата води до страхотни резултати.
Джак Уелч
Това не е класова война, това е война между поколенията. Тази администрация и стари заможни хора обявиха война на младите хора. Това е истинската война, която се води тук. И това е войната, за която трябва да говорим.
Джеймс Карвил
Липсата на увереност, понякога редуваща се с нереалистични мечти за героичен успех, често води до отлагане и много изследвания предполагат, че прокрастинаторите са самоинвалиди: вместо да рискуват да се провалят, те предпочитат да създадат условия, които правят успеха невъзможен, рефлекс, който разбира се създава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
Хората, които на площадката ви преместват стола и носят бутилки с вода, го правят, защото им плащат, а съвсем не защото вие им харесвате.
Дженифър Лорънс
Но думите са вода в Амстердам, те наводняват ушите ви и загниват, а източният ъгъл на църквата е претъпкан.
Джеси Бъртън
Понякога етикетирането е само полезно, както при ОКР. След като сте етикетирани, можете да се лекувате. В други случаи етикетирането води до тирания, както при детското биполярно разстройство в САЩ.
Джон Ронсън
Никога не съм разбирала защо една жена трябва да има мъж, който да я води на вечеря.
Джъд Морган
Няма нищо по-лошо от мечта, която не води до никъде.
Доминик Строс-Кан
Ако паднете във вода, все още може да бъдете спасени. Но ако паднете по литературни въпроси, няма да ви остане живот.
Дона Джо Наполи
Изобилието е естественото състояние на Вселената - това може да се приеме без съмнение. Точно както броят на звездите в небесата или капките вода в океана е неописуем, така и духовните и материалните благословии, които са ни приготвени.
Дъглас Блок
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
41
Следваща