Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 9
В крайна сметка сборът от моите пороци съм изцяло аз.
Мелина Маркета
В крайна сметка, просто си върша работата. Обичам изкуството си.
Мили Боби Браун
Хората, които нямат желание да живеят, имат много малък шанс за възстановяване. Можем да продължим да отправяме към тях нашата любов, съчувствие и молитви; но в крайна сметка трябва да уважаваме решението на човек да умре.
Мичио Куши
В крайна сметка осъзнаваме повечето от това, което се случва в нас, главно чрез мускулите.
Моше Фелденкрайс
Еврейската концепция за евреите като избрания народ, който в крайна сметка трябва да управлява света, действително формира основата на равинския юдаизъм... Еврейската религия сега заема позицията си по-скоро на Талмуда, отколкото на Библията.
Неста Х. Уебстър
Нямам кредитни карти. Това беше решението, взето съвместно от компаниите за кредитни карти и от мен. Не мога да кажа, че това беше изцяло за моя сметка. Сега не купувам нищо на кредит, нищо. Ако не мога да си го позволя, не го купувам. Имам дебитна карта, това е всичко, което имам. Всеки дълг, който имам, го плащам.
Нийл Гейблър
Всички живеем в непрекъсната серия от бедствия. Не познавам човек, който да няма серия от бедствия. Животът не работи там, където правиш определена сума пари, плащаш сметките си, продължаваш от ден за ден. Не! Това, което се случва, е, че правите парите си, плащате сметките си и след това се появява нова сметка, която е напълно неочаквана.
Нийл Гейблър
В крайна сметка основата на съществуването не се състои от семейството, работата или това, което другите казват или мислят за вас, а от моменти като този, когато сте издигнати от трансцендентна сила, която е по-спокойна от любовта. Животът ги разпределя пестеливо; нашите немощни сърца не издържаха повече.
Никола Бувие
Прегърнах, мисля, процеса да стана номер 1 в света, който беше дълъг и труден, но в крайна сметка е по-сладък.
Новак Джокович
Трябва напълно да се посветите на това. Да правиш по-малко ще означава да разочароваш страната си, държавата си, родителите си, учителите си и в крайна сметка себе си. Запомнете това: Единственият добър гражданин е добре образованият гражданин.
Омър Хикъм
Докато стигнем до 2040-те години, ще можем да умножим човешкия интелект милиардно пъти. Това ще бъде дълбока промяна, която е единствена по своята същност. Компютрите ще продължават да стават все по-малки и по-малки. В крайна сметка те ще влязат в телата и мозъка ни и ще ни направят по-здрави, ще ни направят по-умни.
Рей Кързуайл
Защото в крайна сметка всичко се връща в морето, в кръговрата на океана, във вечно течащата река на времето, при която няма нито начало, нито край.
Рейчъл Карсън
Избягвам структурата на сюжета, която зависи от поведението на героите по начини, които в крайна сметка ще бъдат обяснени с тяхното детство или с някаква скорошна травма или събитие. Хората са невероятно сложни. Кой знае защо са такива, каквито са?
Рейчъл Къшнър
В крайна сметка реших, че ако наистина ще напиша роман, не мога да го направя в Ню Йорк, докато имам работа. Нуждаете се от постоянен източник на пари, за да живеете в Ню Йорк, освен ако не сте самостоятелно богат, което аз не съм.
Рейчъл Къшнър
Законодателството не може да бъде нито разумно, нито просто, което се стреми към благополучието на един единствен интерес за сметка и в ущърб на много и разнообразни интереси.
Андрю Джонсън
Ако поне не сте готови да умрете за нещо - нещо, което наистина има значение - в крайна сметка вие умирате за нищо.
Андрю Клаван
Американският бизнес се бори да плати скандални, експлоатативни сметки за застраховка за своите служители, затруднявайки способността ни да се конкурираме в световен мащаб.
Андрю Уейл
Нацистката политическа хегемония в крайна сметка попречи на германските капиталисти да действат като капиталисти.
Ричард Овъри
В крайна сметка всеки хипохондрик е свой собствен пророк.
Робърт Лоуъл
Магията е любов. Всички магии трябва да се правят от любов. В момента, в който гневът или омразата оцветят вашата магия, вие сте преминали границата в опасен свят, който в крайна сметка ще ви погълне.
Скот Кънингам
Биографът има два живота: този, който тя води, и този, който в крайна сметка разбира.
Стейси Шиф
Организациите, които упълномощават хората по-надолу по веригата или се опитват да се отърват от големите йерархични вериги и позволяват вземането на решения на по-местно ниво, в крайна сметка са по-адаптивни и издръжливи, тъй като в проблема има повече умове.
Стивън Джонсън
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
41
Следваща