Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сметка" - страница 31
В крайна сметка животът трябва да върви напред, а не назад.
Дейвид Лодж
Едно от големите проклятия на този свят е индустрията за правата на човека. Те оправдават терористични актове и в крайна сметка са съучастници в убийството на невинни жертви.
Дейвид Тримбъл
Фройдистките терапевти много слушат и много малко убеждават и това беше една от причините в крайна сметка да се откажа да бъда анализатор. Трябваше да си твърде пасивен и да не говориш, и не можеше да даваш домашно на клиентите. Докато все още бях анализатор, написах няколко статии, критикуващи психоанализата, но анализаторите не се вслушаха в моите възражения. Така че най-накрая се отказах от психоанализата, след като я практикувах шест години.
Албърт Елис
Ако човек мисли само за собствената си печалба и се опитва да се облагодетелства за сметка на другите, той ще предизвика ненавистта на Небето.
А. Б. Фрийман-Митфорд
Зоната ми на комфорт е като малко балонче около мен и аз го тласнах в различни посоки и го правех все по-голям и по-голям, докато тези цели, които изглеждаха напълно луди, в крайна сметка попаднаха в сферата на възможното.
Алекс Хонълд
Всеки вид, който се освобождава от правилата на конкуренцията, в крайна сметка унищожава общността, за да подкрепи собственото си разрастване.
Дениъл Куин
И всеки път, когато Такерите изтласкват една култура на напускащите, една мъдрост, изпитана в крайна сметка от раждането на човечеството, изчезва от света, без да се помни.
Дениъл Куин
Знайте приоритетите си и идентифицирайте петте мощни стъпки за действие, които възнамерявате да предприемете, за да придвижите инициативите си напред всеки ден. Ако отидете до дърво с брадва и правите пет удара по дървото всеки ден, няма значение дали е дъб или секвоя; в крайна сметка дървото трябва да падне.
Джак Канфийлд
Мирът изисква от нас да се откажем от илюзиите си за контрол. Можем да обичаме и да се грижим за другите, но не можем да притежаваме нашите деца, любовници, семейство или приятели. Можем да им помагаме, да се молим за тях и да им пожелаваме добро, но в крайна сметка щастието и страданието им зависят от техните мисли и действия, а не от нашите желания.
Джак Корнфийлд
Израстването е трудно. Странно е, че дори когато сме спрели да растем физически, изглежда, че трябва да продължим да нарастваме емоционално, което включва както разширяване, така и свиване, тъй като някои части от нас се развиват, а други трябва да се оставят да изчезнат... Твърдостта никога не работи; в крайна сметка сме с грешен размер за нашия свят.
Джанет Уинтерсън
- Ами парите ми? - Забрави за тях. - Но това са 200 долара! - Запиши ги за сметка на своят опит.
Джанет Уолс
Високата глюкоза стимулира инсулина и насърчава растежа за сметка на намалената продължителност на живота. При хората високите нива на инсулин и инсулиновата резистентност, които са често срещани при стареенето, са свързани постоянно с повишен риск от много свързани с възрастта заболявания, включително рак и сърдечни заболявания.
Джеймс Диниколантонио
Най-хубавото в това да бъдеш най-продаван писател е да си най-продаван писател. По-сериозно, днес мога да пиша на пълен работен ден и да плащам сметките.
Джеймс Лий Бърк
Такъв растеж ще премести хората във все по-висши енергийни състояния, в крайна сметка ще трансформира телата ни в духовна форма и ще обедини това измерение на съществуването с измерението на отвъдния живот, прекратявайки цикъла на раждане и смърт.
Джеймс Редфийлд
Стойността на дадена валута в крайна сметка е това, което някой ще ви даде за нея - дали в храна, гориво, активи или труд. И това винаги и навсякъде е субективно решение.
Джеймс Суровецки
Не знам дали съм загубил смелостта да се самоубия, или съм набрал сили да не го направя, но не го направих. Продължавах да живея и да пия, да се дрогирам и да се прецакам. В крайна сметка се озовах тук.
Джеймс Фрей
Психологията в крайна сметка е митология, изучаване на историите на душата.
Джеймс Хилман
Днес варварството превзе много градски улици или хората се страхуват от него, което в крайна сметка стига до почти едно и също нещо.
Джейн Джейкъбс
Има едно нещо, което научих за хората: те не стават толкова лоши и гадни за една нощ. Това не е човешката природа. Но ако отделите достатъчно време на хората, в крайна сметка те ще направят най-сърцераздирателните неща на света.
Дженифър Матю
Всичко вътре в мен се прекъсва, защото в крайна сметка само един човек може да реши какво да прави. Аз самата.
Дженифър Матю
Единствената причина изобщо да ставам от леглото през почивните дни е, че в крайна сметка вече не мога да понасям вкуса на собствения си дъх.
Джеф Кини
Овладейте мрежата и вие ще овладеете своята вселена - и вашата (онлайн) банкова сметка.
Джефри Гитомър
Предишна
1
...
30
31
(Текуща)
32
...
41
Следваща